Blues - SaiPa 22.10.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Ryöstääkö SaiPa täyden pistepotin Espoosta?

Blues – SaiPa, merkki 2, kerroin 
Blues – SaiPa ML, merkki 2, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,35 | 4,05 | 2,50 

 

 

Jääkiekon Liigan ottelutarjontaa, Espoossa yhteen iskevät Blues sekä vieraaksi saapuva Lappeenrannan SaiPa. Sarjataulukossa Blues on tällä hetkellä sijalla kaksitoista, kun taas SaiPa löytyy puolestaan kolmannelta sijalta. Blues voitti edellisellä kierroksella Ässät tiukan taistelun jälkeen 2-1 maalein, SaiPa puolestaan voitti vähintään yhtä jännittävässä ottelussa Lahden Pelicansin 3-2 maalein. SaiPa viimeisteli ottelun toisen erän viimeisillä sekunneilla kolmannen maalin ja lopulta se riitti voittoon. SaiPa on kaiken kaikkiaan ollut alkukaudella suuri positiivinen yllätys, vaikka edellinen vierasottelu päättyikin nolosti peräti 5-2 maalein tappioon Tampereella Ilvestä vastaan.

Blues on voittanut kaksi edellistä otteluaan, joten Bluesin tilanne on huomattavasti parempi kuin vielä viikko sitten. Jyrki Ahon mukaan Bluesilla on käynnissä oppimisprosessi ja nyt se onkin alkanut tuottamaan tulosta. Blues voitti ennen Ässät -kamppailua vieraissa HPK:n 1-2 maalein. Jani Nieminen on ollut Bluesin maalilla kahdessa edellisessä ottelussa hyvä, vaikka sitä ennen Nieminen oli maalillaan erittäin epävarma. Blues on saanut onnistumisia alleen, mutta edelleen se fakta on kuitenkin todettava, että Bluesilta puuttuvat maalintekijät kokonaan. Blues on voittanut kahdella tehdyllä maalilla kaksi edellistä ottelua eikä se tule kauaa olemaan enään mahdollista. Blues tarvitsee lisää laajuutta maalinteko-osastolle.

SaiPa jätti itsestään Ilvestä vastaan Tampereella heikon kuvan, mutta SaiPa korjasi tilanteen Pelicansin isäntänä viikonloppuna. SaiPahan on jostain syystä ollut Bluesille sopiva vastustaja, sillä Blues on hallinnut joukkueiden keskinäisiä kohtaamisia. Viime kerralla sentään SaiPa voitti kotonaan Bluesin peräti 8-5 numeroin. Lähtökohtaisesti Blues on saanut itseluottamusta kahdesta voitosta, mutta valitettavasti ilman laajuutta maalintekijäosastolla Blues ei voi menestyä jatkossa. SaiPa jätti itsestään lauantaina hyvän kuvan. Kaiken kaikkiaan siispä vetokupongille vierasvoitto merkataan mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas