Blues - SaiPa 27.12.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

Blues sekä SaiPa iskevät Espoossa yhteen.

Blues – SaiPa, merkki alle 4,5 maalia, kerroin 2,00 Nordicbet
Blues – SaiPa, merkki alle 5,5 maalia, kerroin 1,49 Betsson

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,20 | 4,05 | 2,70 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon Liigassa pelataan tänään seitsemän ottelua joulutauon päätteeksi, Espoossa yhteen iskevät Blues sekä Lappeenrannasta vieraaksi saapuva SaiPa. Sarjataulukosta Blues löytyy kahdeksannelta sijalta, kun taas SaiPa on kolmannella sijalla. Tiedossa tulee olemaan äärimmäisen tasainen sekä vähämaalinen kohtaaminen. Blues on ollut kotonaan erittäin vakuuttava, sillä viisi edellistä kotiottelua ovat tuottaneet peräti neljä voittoa. Blues on pelannut varsinkin kotonaan erittäin vähämaalisia otteluita. Edellisessä viidessä kotiottelussaan Blues on vain yhdessä pelannut yli viisi maalia sisältäneen ottelun. Blues on näin ollen erittäin pienillä maalimäärillä voittanut otteluita kovalla prosentilla.

SaiPa tulee olemaan näin joulun jälkeen yksi mielenkiintoisimmista joukkueista. SaiPa pelasi ennen joulutaukoa fantastisesti, mutta kuinka kauden suurin yllättäjä pystyy pelaamaan samalla tasolla myös tästä eteenpäin? SaiPallahan on ollut suuria ongelmia loukkaantumisten kanssa, mutta muut pelaajat ovat pystyneet nostamaan omaa tasoaan. On todennäköistä, että SaiPa ei tule kestämään loputtomiin merkittäviä loukkaantumisia, sillä sivussahan ovat olleet esimerkiksi Patrick Davis sekä Stefano Gilliati. SaiPan puolustuksen kärkiosaaminen on erittäin rajallista, mutta toisaalta Jussi Markkanen on ehdottomasti Liigan parhaimpia maalivahteja. Jussi Markkanen on illasta toiseen pelannut loistavasti lappeenrantalaisten maalilla. Joka tapauksessa vähämaalista ottelua tukee entisestään sekin tieto, että vieraissa SaiPa on ollut heikko. Kuusitoista vierasottelua ovat varsinaisella peliajalla SaiPalle tuottaneet vain viisi voittoa.

Blues on viime viikot pystynyt välttämään suuremmat loukkaantumisongelmat, joten siinä mielessä tilanne sopii kotijoukkueelle enemmän kuin hyvin. SaiPan lopullinen kokoonpano on ehdottomasti tarkistettava ennen pelipäätöksen tekemistä. Kaiken kaikkiaan tiedossa tulee olemaan maalin kamppailu suuntaan tai toiseen. Blues lähtee kotonaan otteluun täysin ansaitusti ennakkosuosikkina, sillä SaiPan vieraspelaaminen ei ole lappeenrantalaisille tuottanut montaakaan voittoa. SaiPan kiekollinen peli on kauden edetessä ilman muuta mennyt eteenpäin, mutta edelleen on todettava sama asia kuin edellisessä kappaleessa – SaiPan on saatava tärkeimpiä pelaajiaan takaisin kokoonpanoon, koska jossain vaiheessa muuten lappeenrantalaisten sijoitus sarjataulukossa tulee romahtamaan. On erittäin todennäköistä, että alle 4,5 maalia sekä alle 5,5 maalia ovat sellaisia valintoja, jotka tulevat veikkaajien kannalta myös hyvin päättymään.

Veikkaussivut | Tuomas