Blues - Tappara 26.11.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/03/2018
Jaa tämä...

Hurjassa vireessä oleva Tappara vierailee Espoossa.

Blues – Tappara, merkki 2, kerroin
Blues – Tappara ML, merkki 2, kerroin

Expektin kertoimet otteluun 2,80 | 3,95 | 2,10

 

 

Jääkiekon Liigan ottelutarjontaa, Espoossa yhteen iskevät Blues sekä vieraaksi saapuva Tampereen Tappara. Blues on sarjataulukossa tällä hetkellä yhdeksäntenä, vaikka vielä hetki sitten espoolaisryhmä oli useammankin ottelun mittaisessa voittoputkessa. Torstaina Ilves kuitenkin murskasi Bluesin peräti 5-1 maalein, joten kotijoukkueen voittoputki on enään pelkkää historiaa. Nyt vieraaksi saapuva Tappara tuntuu tällä hetkellä tekevän jokaisesta joukkueesta selvää jälkeä. Viime kierroksella Tappara voitti JYPin 3-2 maalein, vaikka Tappara oli ottelussa jo 0-2 numeroin tappioasemassa. Olli Palola on noussut tamperelaisten suurimmaksi sankariksi, sillä esimerkiksi lauantainakin uskomattomasti Olli Palola oli mukana jokaisessa kolmessa maalissa.

Tappara on tällä hetkellä se joukkue, joka pystyy vielä viemään Kärpiltä jo hetken aikaa varmalta näyttäneen runkosarjan voiton, sillä muilla joukkueilla tuskin tulee olemaan enään asiaa taisteluun ykköspaikasta. Kärpät on tällä hetkellä viisi pistettä Tapparaa edellä ja lisäksi tamperelaisilla on ottelu enemmän pelattuna. Tappara on joka tapauksessa tällä hetkellä niin vakuuttavassa pelivireessä, että oululaisryhmän tulee pelata jatkossa aivan taitojensa ylärajoilla, jotta runkosarjan ykköspaikka matkaa Ouluun. Tapparalle ollaan neljässä edellisessä ottelussa tehty yhteensä kolme maalia, joten vierasjoukkueen puolustus on tällä hetkellä Liigan kenties toimivan. Tapparan maalivahtipelille on myös tietenkin kiitosta annettava.

Blues on kotonaan ollut viime otteluissaan erinomainen, mutta valitettavasti torstain peliesitys ei lupaile lainkaan hyvää tätä iltaa ajatellen! Blues oli ennen torstaita useamman ottelun mittaisessa voittoputkessa, mutta nyt onkin mielenkiintoista nähdä, että alkaako tästä jopa jonkinlainen syöksykierre – onhan espoolaisryhmällä ollut valtavasti vastoinkäymisiä alkukauden aikana niin jäällä kuin jään ulkopuolella. Tulevat muutamat seuraavat ottelut näyttävät kotijoukkueelle suuntaa jatkoa ajatellen. Tappara on voittanut joukkueiden kuusi edellistä kohtaamista ja myös tällä kerralla on syytä uskoa tamperelaisten vierasvoittoon. Bluesille maalinteko juuri Tapparaa vastaan aikaisemmilla kerroilla on ollut käsittämättömän vaikeaa.

Veikkaussivut | Tuomas