Bluesia ei hyväksytty yrityssaneeraukseen - toiminta jatkuu silti

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 03/03/2016
Jaa tämä...

Espoolaisseuran pelastamisoperaatio sai surullisia uutisia.

Jääkiekkoseura Espoon Bluesin taustayhtiötä Jääkiekko Espoo Oy:tä ei hyväksytty aikaisemmin torstaina yrityssaneeraukseen. Espoon käräjäoikeus antoi päätöksensä asiasta tänään, johon Jääkiekko Espoo Oy on ilmoittanut tyytymättömyytensä.

Tällä hetkellä SM-liigan kriisiseuran omistajat neuvottelevat konkurssivelkojien kanssa konkurssihakemusten poistosta ja niiden sisältämistä maksuista. Ainakin yhden velkojan kanssa on päästy jo osittain sopimukseen.

Tuomioistuimen kanssa pidettäväksi sovittu suullinen käsittely Jääkiekko Espoo Oy:n konkurssimenettelystä voidaan peruuttaa, jos konkurssihakemukset vedetään pois. Se on siirretty tuomioistuimen päätöksellä pidettäväksi kuluvan kuun puolessa välissä.

Bluesin tavoite vapaaehtoisen yrityssaneerauksen avulla on sopia velkojien kanssa asiat niin, että 14.3. mennessä konkurssihakemukset saadaan velkojien toimesta vedettyä pois. Sen jälkeen tavoite on, että joukkorahoituskampanja saadaan uudelleen käyntiin.

Blues tiedottaa samalla, että maanantain kotiottelu pelataan ennalta ilmoitetun mukaisesti ja seuran toiminta jatkuu yhä edelleen. Maanantaina Espooseen vieraaksi saapuu SaiPa.

SM-liigassa pelataan tänään kaksi ottelua. Lappeenrannassa yhteen iskevät SaiPa ja Lukko, kun taas Kouvolassa pelataan valtavan suurista asioista Ässien matkustaessa sarjanousijan vieraaksi.

Peliyhtiö Guts tarjoaa jääkiekkosarjoihin erinomaiset kertoimet ennen otteluita kuin myös livevedon puolella.

Lähde: Bluesin tiedote

Lue myös:
VIDEO: Tapparan maalivahdista SM-liigan helmikuun pelaaja
VIDEO: Rangers-maalivahti joutui torjuntatöihin vaihtopenkillä

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa