Bluesin toimitusjohtaja eroaa | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • 12/03/2015
Jaa tämä...

Bluesin ympärillä tapahtuu

Myrsky Espoon Bluesin ympärillä ei osoita vieläkään laantumisen merkkejä. Seura hakeutui tiistaina velkasaneeraukseen, ja nyt Bluesin toimitusjohtaja Jarmo Koskinen on vahvistanut MTV Sportille, että hän jättää tehtävänsä.

Kaikki Liigaa seuraavat tietävät, kuinka syvissä ongelmissa Blues on taloutensa kanssa. Tehtävästään irtisanoutunut Koskinen avasi Bluesin tilannetta tiistaina tarkemmin MTV Sportin haastattelussa.

– Olemattomalla kassavirralla olemme yrittäneet maksaa vanhoja velkoja. Joulu- ja tammikuu näyttävät, miten yleisö löytää katsomoon. Kun yleisömäärä kasvaa, myös yritysyhteistyö kehittyy. Pääomistajat ovat antaneet rahaa omistaan viime aikoina. Seuraa on rahoitettu yksityisellä pääomalla, mutta nyt ne rahat alkavat olla lopussa, Koskinen kertoi MTV Sportille.

Liikettä on tapahtunut myös pelaajarintamalla, sillä Blues-kapteeni Kim Hirschovits siirtyi Oulun Kärppien vahvuuteen. Nähtäväksi jää, jatkuuko joukkueen tyhjennysmyynti entisestään.

Blues on Liigassa toiseksi viimeisenä, ja eilen joukkue kärsi kotonaan 5-1-murskatappion Pelicansille. CHL-kentiltä joukkue sai kuitenkin hieman lohtua, sillä Blues voitti ensimmäisessä puolivälierän osaottelussa Oulun Kärpät Espoossa.

Lue myös:

NHL-blogi: Filppula nostettiin ykköseen – alusti ratkaisun

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa