Blues - TPS 16.11.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Jatkuuko Bluesin erinomainen pelivire turkulaisten kustannuksella?

Blues – TPS, merkki 1, kerroin

Betsafen kertoimet otteluun 1,99 | 4,10 | 3,00

 

 

Jääkiekon Liigassa yhteen iskevät Blues sekä vieraaksi saapuva TPS. Blues voitti eilen Lukon tiukan taistelun jälkeen 5-3 maalein, kun taas puolestaan TPS hävisi Lahdessa Pelicansia vastaan samoin numeroin. TPS sai Lahdessa otteluun hyvän alun, mutta lopulta siitä ei ollut vierasjoukkueelle mitään hyötyä. Blues lähtee kotonaan tähän otteluun selkeänä ennakkosuosikkina, sillä Blues on kotonaan ollut viime otteluissaan huikean vahva ja samallahan toisekseen TPS on valitettavasti siinä tilanteessa, että vierasjoukkue ei ole matkapeleistään napannut varsinaisella peliajalla voittoakaan! Jotain Bluesin tilanteesta kertoo se, että kahdessa edellisessä kotiottelussa espoolaisryhmä on viimeistellyt kahdeksan maalia. Nyt voidaankin kysyä, että kuka Juuso Ikonen? Bluesin nuori tähti pakkasi tavaransa ja lähti JYPiin, mutta tällä hetkellä Espoossa kukaan ei edes muista Juuso Ikosen maaleja.

Blues on noussut mahtavaan pelivireeseen, vaikka jään ulkopuolella espoolaisten tilanne on vähintäänkin yhtä erikoinen kuin Ilveksen tilanne muutama viikko sitten. Ilveksessä ollaan valtavasti keskusteltu omistajuudesta ja nyt sama show on noussut pystyyn myös Espoossa. Blues on kuitenkin näyttänyt jokaiselle sen, että kotijoukkue pystyy jättämään muut asiat muille ja keskittymään vain itse jääkiekkoon. Se on hyvän joukkueen merkki. Bluesilla on ollut tällä kaudella valtavasti vastoinkäymisiä niin jäällä kuin myös sen ulkopuolella, mutta espoolaisilla kulkee tällä hetkellä enemmän kuin hienosti. Ihan turhaan tässä lähdetään ennakoimaan yhtään mitään, mutta tavallaan Bluesilla on mahdollisuudet jopa pidempäänkin voittoputkeen. Tällä hetkellä voittoputki on neljän ottelun mittainen, mutta tosissaan Espoossa pelatessa Blues on ollut häikäisevä.

TPS:n hyökkäypeli ei kulje lainkaan punaviivan jälkeen ja se näkyykin samantien heti tulostaululla. Yksinkertaisesti TPS:n tekeminen ei näytä lainkaan luontevalta. TPS:n lähdöt ovat sujuneet viime otteluissa paremmin kuin alkukaudella, mutta valitettavasti se ei poista sitä tosiasiaa, että TPS on edellisen kerran vieraspisteitä saanut mukaansa kolme viikkoa sitten. Vierasjoukkueella tavallaan viisikko on niin huonosti organisoitu, että vaikeaa on kuvitella TPS:n tänäänkään pystyvän vierasvoittoa nappaamaan. Blues on tällä hetkellä lähes jokaisella osa-alueella vierasjoukkuetta edellä. Sen pidemmittä puheitta napataan Blues vetokupongille mukaan. Espoolaisryhmällä kulkee tällä hetkellä hienosti, mutta sen kotijoukkueelle myös suo, sillä niin vaikeaa sinipaidoilla on ollut.

Veikkaussivut | Tuomas