Bluesin yhtiökokous täydensi hallitusta - suuri rahoituspomo mukaan tehtäviin

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Espoolaisseuran hallitus saa kovan luokan vahvistuksen.

Jääkiekkoseura Espoon Blues on pitänyt ylimääräisen yhtiökokouksen. SM-liigan kriisiseuran hallituksen uutena puheenjohtajana tulee aloittamaan Tage Johansson. Hän on koulutukseltaan kauppatieteen maisteri ja oikeustieteen kandidaatti.

Johansson on tehnyt komean uran rahoitus- ja talousjohtajana eri pörssiyhtiöissä. Sen lisäksi miehellä on runsaasti kokemusta esimerkiksi pääomasijoittamisesta kuten myös taloudellisissa vaikeuksissa olevien yritysten auttamisesta.

Johanssonin valintaan saattoi vaikuttaa se, että hänellä on itselläkin urheilutaustaa. Toisekseen mies on alunperin kotoisin Espoosta.

– Olen ylpeä saadessani auttaa yhtiötä ja koko espoolaista kiekkoperhettä sen ehkä vaikeimpana aikana. Uuden alun luominen ja yhtiön talouden kääntäminen vaatii kuitenkin laajaa tukea ja monien ihmisten panosta. Lähdemme ratkomaan asioita systemaattisesti yksi asia kerrallaan ja toivotan kaikki halukkaat mukaan talkoisiin, Johansson totesi.

Blues pelasi edellisen kerran eilen, jolloin espoolaisseura voitti vähämaalisessa ottelussa HPK:n. Kamppailun sankari oli hyökkääjä Jari Sailio. Siniset ovat tällä hetkellä kahden ottelun mittaisessa voittoputkessa.

Vaikka Bluesin tilanne on surullinen, espoolaisilla on täysi mahdollisuus selviytyä mukaan pudotuspeleihin. Tällä hetkellä sinisillä on matkaa kymmenenteen sijaan kuusi pistettä.

Blues haluaa toivottaa espoolaisen jääkiekon ystävät viettämään Kannattajan Juhlapäivää huomenna perjantaina. Tuolloin kello 18.30 pelattavaan kotiotteluun vieraaksi saapuu Tampereen Ilves.

Peliyhtiö Veikkaushuone on vahvasti mukana SM-liigan otteluissa. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa jokaisesta Suomen korkeimman sarjatason ottelusta ja hankkia erinomaisen talletusbonuksen.

Lähde: Blues tiedote

Lue myös:
NHL-blogi: Barkov ja Jokinen tähdistön kärjessä
NHL-blogi: Mestari viilettää voitosta voittoon

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa