Mitä ihmettä? Märkä-Simo kesätöissä!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Ben
  • 06/05/2015
Jaa tämä...

Kuva: Liiga

Veikkaussivujen toimitus | Teemu 5.6.2015

Siim Liivik, tuo Viron lahja suomalaiselle jääkiekolle on aiheuttanut viime viikot hämmennystä Nelonen Median studiolla. Lempinimellä Märkä-Simo tunnettu Helsingin IFK:n kasvatti on nimittäin hakeutunut päättyneen kiekkokauden jälkeen niin sanotusti oikeisiin töihin. Espoon Bluesissa tällä kaudella pelannut mies toimi toukokuun viimeisen ja kesäkuun ensimmäisen viikon työharjoittelussa Sanomatalon 9. kerroksessa. Työn kuvaan miehellä kuului muun muassa Radio Rockin juontajan Jone Nikulan aputoimittajana toimiminen, ja nettitv-haastattelujen tekeminen.

Liivik itse kertoi Ilta-Sanomien haastattelussa, että hän halusi työtehtävien muodossa haastaa itseään, ja ajaa itsensä epämukavuusalueelle. 27- vuotiaan, keskushyökkääjänä tulonsa ansaitsevan miehen mukaan tämä kokemus luo uusia ärsykkeitä, ja auttaa häntä näkemään elämää isommassa kuvassa. Hänen mukaansa on tärkeää ymmärtää, elämässä on muutakin kuin lätkä ja Playstation. Aiemmin Liivik on avartanut maailmaansa muun muassa räppäämällä JVG:n hittisingleillä häissä ja voitolla yöhön.

Viimeisin Liigan Playoffpelien alkutaipaleelle päättynyt kausi oli Liivikille henkilökohtaisesti menestyksekäs. Mies sai tänä vuonna Espoon Blues paidassa vastuuta muun muassa vara-kapteenin mandaatilla. Lisäksi mies keräsi 59 ottelussa pisteet 11+17=28, mikä on miehen uusi henkilökohtainen piste-ennätys. Mies on myös viime vuodesta poiketen päässyt treenaaman koko alkukesän täyspainoisesti, mikä lupaa hyvää Espoon Bluesille mestaruusjahdissa.

Joko odotat malttamattomana syksyä ja Liigan alkua? Odotusta voi lieventää muun muassa lukemalla jutut TPS – Minne menet kaudella 2015 – 2016? ja Jatkuuko Kärppien mestaruusputki kaudella 2015-16?

VEIKKAUSHUONE-veikkaussivut-728x90-hockey