Bologna - Chievo 4.11.2013 | Serie A

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/04/2013
Jaa tämä...

Jumbofinaali kruunaa illan Italian pääsarjassa.

Bologna – Chievo , merkki 2, kerroin 
Bologna – Chievo (+1), merkki 2, kerroin 

Expektin kertoimet otteluun 2,05 | 3,10 | 3,80 

 

 

Jalkapallon Italian Serie A:n yhdestoista kierros pelataan tänään päätökseensä Chievon matkustaessa Bolognan vieraana. Sarjataulukossa tällä hetkellä Bologna on sijalla seitsemäntoista, kun taas Chievo on viimeisenä. Joukkueiden välillä ei kuitenkaan ole kuin viisi pistettä Bolognan eduksi. Molemmille joukkueille voittaminen alkukaudella on ollut äärimmäisen vaikeaa. Bologna on voittanut vasta kaksi ottelua, kun taas Chievolla voittoja on alla vain yksi kappale. Chievolla kuitenkin suunta on parempaan, sillä kahdessa edellisessä ottelussa vierasjoukkue on pystynyt antamaan niin AS Romalle kuin Fiorentinallekin, kahdelle Italian liigan parhaimmistoon lukeutuvalle seuralle erittäin hyvät vastukset. Viimeksihän Chievo hävisi AS Romaa vastaan vieraissa vain 1-0 numeroin.

Bologna palasi takaisin voittojen pariin viime kierroksella ottelussa surkeasti pelannutta Cagliaria vastaan, sillä Bologna murskasi silloisen kotijoukkueen peräti 0-3 maalein. Bolognan puolustus on kuitenkin vuotanut viime aikoina äärimmäisen pahasti, sillä esimerkiksi AS Roma ehti murskaamaan Bolognan kotonaan 5-0 numeroin sekä heti seuraavassa ottelussa Bologna hävisi kotonaan Veronalle vaatimattomasti 1-4 numeroin. Bolona tunnetaan äärimmäisen kotiriippuvaisena joukkueena, mutta alkukauden tulokset ovat olleet erittäin heikkoja. Viidestä kotiottelusta Bologna on pystynyt nappaamaan vain yhden voiton. Onhan se huolestuttavaa, että Bolognalle ollaan kotiotteluissa tehty yli kahta maalia keskiarvolta ottelua kohden.

Molempien joukkueiden poissaolot kannattaa tarkistaa ennen lopullisen pelipäätöksen tekemistä, sillä etenkin Chievo saattaa saada huomattavasti apua illan otteluun sairaslistalta. Esimerkiksi Cyril Thereau sekä Perparim Hetemaj saattavat liittyä tänään takaisin vierasjoukkueen kokoonpanoon. Lähtökohtaisesti tänään kohtaavat kaksi hyvin tuskaista joukkuetta. Tällä hetkellä joukkueiden välille on mahdotonta rakentaa selkeää perustasoero. Bologna on kotiriippuvaisena joukkueena ottelussa suosikki, mutta Chievon kertoimet ansaitsevat tulla vetokupongille mukaan. Vieraissa Chievo on ollut onneton, mutta ei Bolognallakaan ole syytä juhlaan.

Veikkaussivut | Tuomas