Bologna - Inter 24.11.2013 | Serie A

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 19/04/2018
Jaa tämä...

Juhliiko Inter täyttä pistepottia Bolognan vieraana?

Bologna – Inter, merkki 2, kerroin

Bet365:sen kertoimet otteluun 3,75 | 3,40 | 2,00

 

 

Jalkapallon Italian Serie A:n ottelutarjontaa, milanolainen Inter matkustaa testaamaan Bolognan päivän vireen. Lähtökohtaisesti ottelussa on vain yksi suosikki ja se on Inter, vaikka niin Bologna kuin myös Inter kärsii selkeistä loukkaantumisongelmista. Kyseessä on viimeinen kamppailu tänään Italian korkeimmalta sarjatasolta. Sarjataulukossa Bologna on tällä hetkellä sijalla kuusitoista, kun taas Inter löytyy puolestaan neljänneltä sijalta. Bologna on alkukaudella voittanut vasta kaksi ottelua, mutta syy sille on helppo löytää. Neljätoista tehtyä maalia on tässä vaiheessa kautta ehdottomasti aivan liian vähän. Bologna tunnetaan vahvana kotijoukkueena, mutta vain yksi kotivoitto kuudesta ottelu on kaiken kaikkiaan naurettava suoritus. Bologna elää täysin kotiotteluidensa varassa, sillä vieraissa kotijoukkue on erittäin heikko.

Inter on pelannut tähän mennessä kuusi vierasottelua eikä ole hävinnyt niistä vielä ainuttakaan! Inter on napannut toistaiseksi kolme vierasvoittoa sekä kolme kertaa tasapelin. Inter on pystynyt välttämään melkoisen mukavalla prosentilla vieraissa turhat pistemenetykset heikoilta joukkueilta ja juuri sen takia vierasjoukkueen sijoitus sarjataulukossa on korkealla. Edellisessä vierasottelussaan Inter murskasi Udinesen peräti 0-3 maalein. Ennen maajoukkuetaukoa Inter oli lisäksi samalla muutenkin hurjassa pelivireessä, sillä kahteen edelliseen otteluun milanolaisryhmällä on alla viisi tehtyä maalia.

Bolognan puolustus toimi ennen maajoukkuetaukoa huomattavasti paremmin kuin alkukaudella, sillä kahteen edelliseen kotiotteluun Bolognalle ei olla itseasiassa tehty maaliakaan. Se ei kuitenkaan poista sitä tosiasiaa, että kotijoukkueen kausi on tähän mennessä sujunut erittäin heikosti. Bologna on viimeistellyt keskimäärin yhtä maalia ottelua kohden eikä sillä tavalla voittamisesta tarvitse useastikaan haaveilla. Bologna tarvitsee laajuutta maalintekoon, sillä Interin kohdalla tilanne on täysin toinen. Interin hyökkäys jätti itsestään erinomaisen kuvan ennen tauolle siirtymistä. Inter saattaa saada sairalistalta paljon apuja tähän otteluun, mutta myös vierasjoukkue kärsii joka tapauksessa poissaolijoista. Bolognan sairalistahan on valtava pitkä, mutta vierasjoukkueeltakin on tosissaan sivussa merkittäviä pelaajia. Sen pidemmittä puheitta Inter saattaa hyvinkin saada takaisin kokoonpanoon esimerkiksi Hugo Campagnaron. Inter on loistava valinta vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas