Bologna - Juventus 6.12.2013 | Serie A

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/05/2013
Jaa tämä...

Juhliiko Juventus täyttä pistepottia Bolognan vieraana?

Bologna – Juventus, merkki 2, kerroin 1,45 Betsson
Bologna (+1) – Juventus, merkki 2, kerroin 2,33 Unibet

Betssonin kertoimet otteluun 8,50 | 4,25 | 1,45 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Italian Serie A:n ottelutarjontaa, illan ainoassa ottelussa Juventus matkustaa testaamaan Bolognan päivän vireen. Sarjataulukossa Bologna on tällä hetkellä sijalla seitsemäntoista, kun taas Juventus löytyy tietenkin ykkössijalta. Joukkueiden välinen materiaaliero on aivan mieletön Juventuksen eduksi, vaikka Vanha Rouva on Mestarien liigassa ollut yllättävän heikko. Juventus on hallinnut Italian pääsarjaa tälläkin kaudella, sillä neljätoista ottelua ovat tuottaneet vaatimattomasti kaksitoista voittoa. Juventus on ylivoimaisesti suurin suosikki juhlimaan Italian pääsarjan mestaruutta myös tällä kaudella, mutta vierasjoukkueen on saatava onnistumisia aikaan myös Mestarien liigassa.

Bolognan tekemisestä huomaa sen, että tuska on tällä hetkellä ja se on aivan valtavaa luokkaa. Voittaminen on Bolognalle tällä hetkellä mahdotonta. Yksinkertaisesti Bologna ei ole tällä kaudella uskaltanut voittaa. Kaiken kaikkiaan Bologna on saalistanut huimat kaksi voittoa ja se kertookin paljon kotijoukkueen tilanteesta. Kaiken hyvän lisäksi Bologna tippui jopa Italian Cupista häviämällä kotiottelun Sienaa vastaan jatkojen päätteeksi 1-2 numeroin. Bologna ei ole sinänsä tappioita kokenut, mutta mitään hyötyä siitä ei ole kotijoukkueelle ollut – otteluiden voittaminen on Bolognalle tällä hetkellä niin äärimmäisen vaikeaa. Viisi edellistä ottelua ovat tuottaneet monta tasapeliä, mutta niiden avulla sarjataulukossa sijoitus ei ole noussut eikä tule jatkossakaan nousemaan.

Juventus metsästää tässä ottelussa viidettä voittoaan putkeen ja näissä neljässä ottelussa Vanhalle Rouvalle ollaan tehty yhteensä yksi maali! Mestarien liigaa sekä Italian pääsarjaa on turhaa sotkea millään tavalla keskenään, mutta viimeksi Juventus voitti Mestarien liigassa FC Kööpenhaminan 3-1 maalein ja se antoikin varmasti Juventukselle paljon lisää potkua myös kansainvälisiä otteluita ajatellen. Andrea Pirlon loukkaantuminen on Juventukselle tietenkin merkittävä takaisku, mutta vierasjoukkueen kannalta hieno asia on se, että sairaslista on muuten tyhjentymässä juuri tähän otteluun. Mauricio Isla sekä Sebastian Giovinco tuovat valtavasti lisää potkua Vanhan Rouvan hyökkäykseen. Juventuksen vierasvoittoa tukee entisestään se tieto, että Bolognan sairaslista ei vaikuta lainkaan niin hyvältä kuin vierasjoukkueen, sillä tärkeistä pelaajista Bolognalta sivussa ovat suurella todennäköisyydellä esimerkiksi Rolando Biachi sekä Jonathan Cristaldo.

Veikkaussivut | Tuomas