Juventus-toppari hyväksynyt Manchester Cityn tarjouksen

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 07/09/2016
Jaa tämä...

Jalkapallon kesänsiirtoikkunan suurin ”häviäjä” tällä hetkellä näyttää olevan Seria A:ta viime vuodet hallinnut Juventus. Ensin seura menetti takaisin Real Madridille kärkimiehensä Alvaro Moratan. Sen lisäksi joukkueen keskikentän kultakimpaletta Paul Pogbaa on revitty pitkin kesää niin Valioliigaan kuin La  Ligaankin. Nyt viimeisimpänä uutisena on tänään julkaistu joukkueen topparin Leonardo Bonuccin hyväksyneen henkilökohtaiset sopimusehdot Manchester Cityn kanssa.

Cityn uusi manageri Pep Guardiola linjasi jo helmikuussa, että yksi hänen suurimmista tavoitteistaan siirtomarkkinoilla on toppari Bonuccin tuominen Englantiin. Ei siis ole ihme, että loistavan loppukauden ja hienon Euro 2016 turnauksen jälkeen Guardiola on tosissaan ostamassa Vanhan Rouvan luottoratsua.

Sekä Italiasta että Englannista kantautuvien tietojen mukaan Bonucci on nyt hyväksynyt Cityn tarjouksen miehen henkilökohtaisista ehdoista, jotka lihottaisivat italialaisen rahapussia 8 miljoonalla per vuosi. Kauppa riippuu enää siitä, että hyväksyykö Juventus Cityn tarjouksen, joka on peräti 60 miljoonaa euroa. Toteutuessaan kauppasumma olisi historian toiseksi suurin puolustajasta maksettu siirtosumma. Edelle jäisi vain David Luizin taannoinen siirto Chelseasta ranskalaisen PSG:n riveihin.

Lue myös:

MUISTATKO TÄMÄN TAPAHTUMAN KYMMENEN VUODEN TAKAISESTA MM-FINAALISTA?

VIDEO: PETR CECH LOPETTAA URANSA MAAJOUKKUEESSA

comeon mainos
Hyödynnä Comeon! määräaikainen tarjous:
comeon
Talleta 10€ ja saat 50€ !
Pelaa