Bordeaux - Maccabi Tel Aviv 3.10.2013 | Eurooppa liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/03/2013
Jaa tämä...

Juhlitaanko maaleilla Bordeauxin isännöidessä israelilaisvieraita?

Bordeaux – Maccabi Tel Aviv, merkki yli 2,5 maalia, kerroin 

Sportingbetin kertoimet otteluun 2,60 | 3,20 | 2,80 

 

 

Jalkapallon Eurooppa liigan ottelutarjontaa, Ranskassa vastakkain asettuvat Bordeaux sekä israelilaisjätti, Maccabi Tel Aviv. Tässä lohkossa toiset joukkueet ovat Frankfurt sekä APOEL. Bordeaux on tällä kaudella Ranskan liigassa tasaista keskikastia, kun taas puolestaan Maccabi Tel Aviv on kaudesta toiseen Israelin liigan parhaimmistoa. Bordeaux avasi urakkansa Eurooppa liigassa surkeasti häviämällä Frankfurtin vieraana 3-0 maalein. Maccabi Tel Avivkaan ei maalinteossa onnistunut, mutta sentään israelilaisryhmä saalisti tasapelin APOELia vastaan maalittomilla numeroilla.

Bordeauxilla on alla Ranskan liigasta kaksi tasapeliä Reimsiä sekä Evian TG:tä vastaan. Bordeaux on sortunut menettämään aivan liikaa pisteitä selkeästi heikompia joukkueita vastaan. Bordeauxin vauhti Ranskan liigassa ei ilmeisesti ole riittämässä aivan kärkijoukkueita vastaan, sillä PSG nappasi Bordeauxin vieraana voiton 0-2 numeroin ja juuri kyseisessä ottelussa kävi selväksi se, että Bordeauxin puolustus on ajoittain hyvin epävarmaa seurattavaa. 

Maccabi Tel Aviv matkustaa Ranskaan itseluottamus varmasti erittäin korkealla, sillä Maccabi Tel Aviv on voittanut kaksi edellistä Israelin liigan otteluaan yhteismaalein 6-0! Maccabi Tel Aviv on avannut kautensa Israelissa parhaalla mahdollisella tavalla, sillä neljä ottelua ovat tähän mennessä tuottaneet yhtä monta voittoa. Maccabi Tel Aviv varmasti janoaa menestystä näin ollen myös Eurooppa liigassa. Lähtökohtaisesti vauhdikas kohtaaminen on varmasti tiedossa. Maaleja nähdään kaiken järjen mukaan molemmissa päissä.

Veikkaussivut | Tuomas