Bordeaux - PSG 14.1.2014 | Ranskan Cup

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/04/2018
Jaa tämä...

Nappaako PSG vaivatta jatkopaikan Bordeauxin kustannuksella?

Bordeaux – PSG, merkki 2, kerroin 1,62 Nordicbet

Nordicbetin kertoimet otteluun 5,25 | 3,65 | 1,62 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Ranskan Cupin ottelutarjontaa, PSG matkustaa testaamaan Bordeauxin päivän vireen. Tähän otteluun on syytä asettaa vain yksi suuri ennakkosuosikki ja se on luonnollisesti vieraaksi saapuva PSG. Vierasjoukkue on kaikilla mittareilla katsottuna Bordeauxia laadukkaampi eivätkä Bordeauxin tärkeiden pelaajien loukkaantumiset lainkaan helpota kotijoukkueen urakkaa. Bordeaux joutuu tähän otteluun sairaslistan osalta ilman Jussieta, Lucas Orbania sekä Cheick Diabatea ja tuota kolmikkoahan kotijoukkue kaipaisi todella kipeästi takaisin kokoonpanoon. Bordeaux on ollut viime aikoina kokonaisuutta ajatellen hyvässä pelivireessä, mutta edellisellä kierroksella kotijoukkue hävisi käsittämättömästi Toulouselle 0-1 maalein.

PSG on Ranskassa pelatessaan suosikki joukkuetta kuin joukkuetta vastaan, sillä vierasjoukkueen materiaali on luonnollisesti ylitse muiden. PSG ei tule tässä ottelussa pelaamaan parhaalla mahdollisella kokoonpanolla, mutta vierasjoukkueelta löytyy ratkaisuvoimaa huomattavasti enemmän kuin Bordeauxilta. PSG:llä on sellaisia yksilöitä, jotka mahtuisivat pelaamaan useaan Euroopan huippujoukkueeseen, kun taas kotijoukkueelta sellaisia tietenkään ei lainkaan löydy. Bordeauxin materiaali on kapea eikä kotijoukkue kestä loukkaantumisia. Bordeauxin muutamat erittäin tärkeät loukkaantumiset syövät valtavasti potkua kotijoukkueen tekemisestä. Bordeaux on ollut kotonaan vahva, sillä neljä edellistä kotiottelua ovat tuottaneet kolme voittoa, mutta vastustajien taso on ollut heikkoa luokkaa. Edelliseen neljään kotiotteluun Bordeaux on joutunut pelaamaan ainoastaan yhtä laadukasta joukkuetta eli Lilleä vastaan.

PSG on kolmeen edelliseen vierasotteluun viimeistellyt yhteensä kymmenen maalia, vaikka edellisessä vierasottelussaan PSG oli yllättävän suurissa ongelmissa umpisurkeaa Ajacciota vastaan. PSG mahdollisesti saattoi lähteä hieman väärällä asenteella Ajacciota vastaan pelattuun kamppailuun. PSG:llä ei ole varaa missään tapauksessa lähteä väärällä asenteella ensimmäistäkään vastustajaa vastaan, sillä asenteen ollessa kunnossa PSG tulee kulkemaan Ranskassa pelattavissa otteluissa käytännössä voitosta voittoon. Ranskan liigassa ovat PSG sekä sen jälkeen ”muut”. Välttämättä Ranskan Cup ei ole PSG:lle kauden tärkeimpiä asioita, mutta siitä huolimatta vierasjoukkueella löytyy sellaisia pelaajia, jotka varmasti kärkkyvät näyttöpaikkoja juuri esimerkiksi näissä otteluissa. Lähtökohtaisesti PSG lähtee vieraissakin tähän otteluun suurena ennakkosuosikkina.

Veikkaussivut | Tuomas