usain bolt tuuletus

Borussia Dortmund antaa Usain Boltille try outin

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 17/03/2018
Jaa tämä...

Bundesliiga-seura Borussia Dortmund on antamassa Usain Boltille mahdollisuuden kokeilla jalkapalloa huipputasolla. Bolt on puhunut yleisurheilu-uransa lopettamisen jälkeen usein halustaan tulla jalkapalloilijaksi, ja nyt hänelle taitaa tulla mahdollisuus näyttää taitonsa. Bolt on sitä mieltä, että hän saattaisi olla jalkapalloilijana tarpeeksi hyvä pelaamaan Jamaikan maajoukkueessa.

Dortmundin joukkueenjohtaja Hans-Joachim Watzke sanoi hiljattain haastattelussa, että joukkue tarjonnut Boltille viikon try-out -mahdollisuuden. Tarjouksen takana lienee lopulta se, että Dortmundilla ja Boltilla on sama sponsori, urheiluvälinefirma Puma.

Bolt on kahdeksankertainen olympialaisten kultamitalisti, joten kyllä hänelle annetaan mahdollisuus yrittää.

”Jalkapallo on minulle henkilökohtainen tavoite. En välitä mitä muut siitä ajattelevat. En aio valehdella itselleni, en ole hölmö. Jos tuntuu siltä, että en pysty tähän, niin sitten vain unohdan koko asian. En aio nolata itseäni”, Bolt sanoi.

Bolt totesi, että koska jalkapallo on aina ollut hänen unelmansa, niin pitäähän sitä kokeilla.

Tällä hetkellä Bolt on vielä sairaslomalla hoitamassa loukkaantunutta takareittään. Hän pystyy aloittamaan harjoittelun kahden viikon päästä. Ja Dortmundin viikko on edessä, kunhan Bolt taas saa itsensä kuntoon.

Seuraavassa Der Klassiker -ottelussa Boltia tuskin nähdään kentällä, vaikka toipuisikin pelikuntoon. Kyseessähän on Bayern Münchenin ja Dortmundin kohtaaminen, joka tunnetaan myös Bundesliigan El Clasicona.

Usain Bolt on suuri Manchester United -fani, mutta hän ei usko, että Jose Mourinho olisi soittelemassa sopimusasioissa. Sir Alex Fergusonin kanssa hän kuitenkin on jo puhunut.

”Hän sanoi, että ok, pistä itseni kuntoon ja katsotaan mitä seuraa”, Bolt kertoi.

Jamaikan maajoukkue ei päässyt mukaan Venäjän MM-kisoihin. Tällä hetkellä Jamaika on FIFA:n rankingissa sijalla 59.

”Luulenpa, että pääsisin Jamaikan joukkueeseen helpostikin. En sanoisi, että he ovat nyt kovinkaan hyviä”.

Alla oleva twiitti varmaan kertoo oleellisen Boltin futiksen peluusta:

 

 

Parhaat talletusbonukset