Video: Ammattilaisjalkapalloilijat haastavat 55 junioria!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: YOUTUBE
  • 08/08/2015
Jaa tämä...

Japani on tunnettu jo vuosikymmeniä maana jossa mikä tahansa on mahdollista. Nousevan auringon maan asukkaat ovat keskimääräistä luovampia erityisesti TV-formaattien ja kilpailujen kehittelyssä. Veikkaussivut esittelevätkin tänään yhden täysin pähkähullun, mutta samalla huikean näköisen jalkapallokokeilun.

Itse kukin on joskus kikkaillut pihapeleissä useamman kuin yhden lapsen kanssa, ja tuntenut itsensä huomattavasti todellisuutta taitavammaksi jalkapalloilijaksi kun on pystynyt pitämään palloa kolmen taaperon ulottumattomissa. Japanilaiset ovat vieneet konseptin askelen pidemmälle, ja asettanut jalkapallokentälle tilanteen jossa toisessa puolella on kaksi pelaajaa ja toisella puolella peräti 55 lasta!

Altavastaajan roolin joutunut duo tosin ei ollut mitään Matti Meikäläisiä vaan nykyään Bundesliiga-seura Borussia Dortmundia edustava 26-vuotias Shinji Kagawa ja Japanin maajoukkuetta vuosina 2011 – 2013 edustanut Hiroshi Kiyotake. Alla olevassa videossa Kagawa ja Kiyotake aloittavat ottelun 33 lapsifutaria vastaan. Ei kestä kovinkaan pitkää aikaa, kun parivaljakko hyödyntää ainakin kymmenen puolustajan nukahtamisen, ja ottelun avausmaali näkee päivänvalon. Vastustajan valmentaja reagoi tilanteeseen välittömästi marssittamalla kentälle vielä 22 junioripalloilijaa lisää… Videon katsominen herättää väistämättä vain tasan yhden kysymyksen. Kuinka monta junioria itse maestrot Lionel Messi ja Cristiano Ronaldo pystyisivät laittamaan nippuun kahdestaan?

Muistathan että Valioliigakausi 2015/16 alkaa tänä viikonloppuna! Veikkaussivut tarjoavat pitkin kautta Suomen parhaat vihjeet otteluiden vedonlyöntiin, ja esimerkiksi peliyhtö Unibetilla pystyt jo nyt veikkamaan mikä joukkue vie Englannin himoituimman pystyn tällä kaudella!

Lue myös:

Alexei Eremenko Jr. Veikkausliigaan!

HJK:n vastustaja Eurooppa-liigan karsintoihin selvillä!

nordicbet-valioliiga-790