Bosnia ja Hertsegovina - Iran betsaajan silmin

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Iran hakee voitolla jatkopaikkaa.

Bosnia ja Hertsegovina on jo ulkona näistä karkeloista, mutta tiukasti puolustukseen tähän mennessä tukeutunut Iran voi päästä vielä jatkoon voittamalla ottelun. Jatkoonmeno vaatisi myös Argentiinan voiton Nigeriasta. Tähän otteluun on tarjolla erittäin herkullisia vetokohteita, joita on puitu alla. Lue myös kattavampi vihje Bosnia Hertsegovina – Iran otteluun tästä.

 

Pitkäveto

BH on ulkona karkeloista, joten täyttä latinkia tähän otteluun ei varmasti löydy. Bet365:n kertoimet otteluun ovat 2,05 – 3,70 – 3,80. Bosniaa en lähtisi tuolla kertoimella pelaamaan, vaan otan ehdottomasti kiinni X ja 2. [ Pelaa Bet365:lla, 0-0 takuu sekä uusille pelaajille 100€ bonus ]

 

Yli/alle maalimäärät

Jokainen pelejä seurannut on havainnut Iranin puolustuksen – sitä ei ihan heppoisesti murreta. Bosnia tuskin on täydellä latingilla mukana ottelussa, joten Iranin hyvää puolustusta vastaan se voi hyvinkin jäädä nollille. Maalittomassa tasatilanteessa Iranin on haettava maalia, mutta mikäli Iran siirtyy johtoon, tullee joukkue jäädyttämään peliä. Siksi lapulle alle 1,5 maalia [ Unibetilla paras kerroin 3,50 ja uusille asiakkaille 100€ bonus ja 10€ riskitön mobiiliveto ] sekä alle 2,5 maalia [ Nordicbetilla paras kerroin 1,85 ja uusille asiakkaille 50€ riskitön veto ]

 

Tulosveto

Tulosvedosta kannattaa hakea Iranin 1-0 voittoa, johon saa muhkean 10,50 kertoimen Unibetilta.

 

Puoliaika/lopputulos

Ensimmäinen puoliaika voi mennä tunnustellessa, mutta viimeistään toisella puoliajalla Iranin on otettava riskejä. Lapulle menee tässä kohteessa X/2 eli peli on puoliajalla tasan ja Iran voittaa ottelun. Kerroin on paras Bet365:lla tasan 8,00.

Huom! Veikkaushuone tarjoaa sivujemme kautta tuleville uusille pelaajille 10€ ilmaista pelirahaa ilman talletusta. Voit käyttää rahat vaikka tähän matsiin. Saat sen vain tästä linkistä.

Lue myös nämä näkemyksemme illan otteluista:

Ecuador – Ranska
Nigeria – Argentiina

Veikkaussivut | Henkka

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut