Boston Bruins - Anaheim Ducks 1.11.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Jatkuuko Anaheimin mahtava voittoputki Bostonin vieraana?

Boston Bruins – Anaheim Ducks, merkki alle 5,5 maalia, kerroin 

Unibetin kertoimet otteluun 2,05 | 3,85 | 3,10 

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Suomen aikaa tulevana yönä pelataan kolme ottelua. Mielenkiintoisin kamppailu käydään kahden hienon seuran välillä, kun Boston Bruins sekä Anaheim Ducks iskevät yhteen. Itäisessä konferensissa Boston Bruins on tällä hetkellä kuudentena, kun taas Anaheim Ducks löytyy läntisestä konferenssista kolmannelta sijalta. Boston Bruins hävisi tiukassa ottelussa viime kierroksella Pittsburgh Penguinsia vastaan 3-2 maalein. Boston Bruins on hävinnyt kaksi edellistä otteluaan maalin erolla, joten tänään Boston Bruins on varmasti näyttöhaluinen. Boston Bruins on pelannut oikeastaan läpi alkukauden vähämaalisia otteluita. Edellisestä viidestä ottelustaan Boston on pelannut kolme alle vaadittuun maalimäärään. Ennen kahden ottelun tappioputkea Boston voitti useammankin ottelun putkeen, joten siinä mielessä Bostonin tilanne ei ole vielä huolestuttava.

Anaheim Ducks on pelannut kolme ottelua putkeen vieraissa, mutta Anaheim Ducks on saalistanut niistä myös kolme voittoa! Kaiken kaikkiaan Anaheim Ducks on pelannut äärimmäisen vakuuttavan alkukauden. Edellisellä kierroksella Anaheim Ducks voitti vieraissa Philadelphia Flyersin tiukassa ottelussa 2-3 numeroin. Anaheim Ducks on pystynyt kääntämään paljon tiukkoja otteluita edukseen. Se on ehdottomasti hyvän joukkueen merkki. Itseasiassahan Anaheim on kolme edellistä vierasvoittoaan napannut aina maalin erolla. Tämä on neljäs ottelu Anaheimille vieraissa putkeen, mutta lähtökohtaisesti Anaheimille ollaan tehty näissä otteluissa vain kerran yli kaksi maalia. Puolustus on Anaheimilla toiminut tällä viikolla äärimmäisen hyvin.

Lähtökohtaisesti tiedossa on erittäin mielenkiintoinen kohtaaminen, sillä Boston Bruins tunnetaan oikeastaan aina vahvana kotijoukkueena, mutta toisaalta Anaheim Ducks on ollut viime otteluissa äärimmäisen vahvassa pelivireessä. On todennäköistä, että maalit jäävät tänään vähiin. Anaheim Ducks on vieraspeleistä huolimatta puolustuksessaan onnistunut erittäin hyvin. Joukkueet lähtevät kieltämättä tähän otteluun täysin erilaisesta tilanteesta, sillä Bostonilla on alla tappioputki ja puolestaan Anaheimilla on vierasotteluiden putki ja niistä kolme voittoa. On syytä olettaa, että alle 5,5 maalia tulee tässä kohteessa menemään täydellisesti nappiin. 

Veikkaussivut | Tuomas