Boston Celtics - Atlanta Hawks 31.12.2013 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Boston sekä Atlanta vastakkain illan ensimmäisessä NBA-kamppailussa.

Boston Celtics – Atlanta Hawks, merkki 2, kerroin 2,30 Bet365
Boston Celtics – Atlanta Hawks (+3,5 pistettä), merkki 2, kerroin 1,86 Bet365

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,66 | 2,30 PELAA TÄSTÄ

 

 

Koripallon NBA:n ottelutarjontaa, Boston Celtics sekä Atlanta Hawks iskevät yhteen illan ensimmäisessä kamppailussa. Uudenvuoden aaton kunniaksi maailman parasta koripalloa tarjotaan Suomen aikaa alkuillasta aina aamuyöhön saakka. Tässä ensimmäisessä ottelussa kerroinasettelu vaikuttaa melko mielenkiintoiselta. Mitä Boston Celtics on saanut sellaista aikaan, että kotijoukkue saadaan näinkin selkeäksi ennakkosuosikiksi? Boston Celtics on itäisessä konferenssissa seitsemäntenä, kun taas Atlanta Hawksin sijoitus samaisessa konferenssissa on peräti kolmas. Boston Celtics ei millään tavalla lukeudu itäisen konferenssin parhaimpiin kotijoukkueisiin, sillä kuusitoista kotiottelua ovat bostonilaisille tuottaneet kahdeksan voittoa sekä kahdeksan tappiota.

Atlanta Hawks on pelannut varsinkin viime aikoina erittäin omituisesti, sillä viisi edellistä ottelua ovat vierasjoukkueelle tuottaneet erittäin monta tasapeliä! Atlanta Hawks hävisi edellisellä kierroksella Orland Magicin vieraana 109-102 numeroin, mutta toisaalta viisi edellistä ottelua ovat siitä huolimatta atlantalaisille tuottaneet kolme voittoa. Atlanta Hawksin potentiaalista kertoo paljon se, että juuri ennen joulupukin saapumista vierasjoukkue pelasi Miami Heatin kotiareenalla erinomaisen ottelun. Tuo kamppailuhan päättyi lopulta mielettömien vaiheiden jälkeen Atlanta Hawksin tappioon 121-119 lukemin. Atlanta Hawks on pelannut vieraissa paremmin kuin mitä tulokset antavat ymmärtää. Atlanta Hawks on erittäin monessa vierasottelussa ollut hyvin mukana, vaikka tuloksellisesti voitot ovat jääneet suhteellisen vähäisiksi. Atlanta Hawks on vierasotteluiden osalta tilastojen valossa itäisen konferenssin keskikastia.

Boston Celticsillä sekä Atlanta Hawksilla on tämänkin ottelun alla loukkaantumisongelmia, sillä Boston Celticsiltä sivussa ovat Gerald Wallace sekä Rajon Rondo. Puolestaan Atlanta Hawksin sairaslista on vieläkin synkempi, sillä vierasjoukkueen vahvuudesta sivussa ovat DeMarre Carroll, Al Horford, John Jenkins sekä Cartier Martin. Toisaalta viimeisimpänä mainitun pelaajan kohdalla pelikunto on erittäin lähellä. Boston Celtics on kolmesta edellisestä kotiottelustaan napannut vain yhden voiton, vaikka otteluohjelma on ollut bostonilaisille vähintäänkin helppo. Vastassa viime aikoina kotonaan ovat olleet Detroit Pistons, Washington Wizards sekä Cleveland Cavaliers. Eipä Boston Celtics anna tälläkään kerralla syytä lähteä kotivoittoa pelaamaan. Atlanta Hawks on ollut lievässä otteluruuhkassa, mutta toisaalta vierasjoukkue on pelannut selkeästi tasaisemmin kuin Boston Celtics. Vierasvoitto merkataan vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas