Boston Bruins - Chicago Blackhawks 19.6.2013 | Veikkausliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Bruins – Blackhawks sarjassa ollaan jo neljännessä ottelussa. Voitot Bruinsille tällä hetkellä 2-1.

Boston Bruins – Chicago Blackhawks, merkki 1, kerroin 2,29 Bet365

Stanley Cup -finaaleissa mennään jo neljänteen otteluun. Toisen kohtaamisen ensimmäisen erän jälkeen ote sarjasta on siirtynyt vahvasti Bostonille. Eikä vähiten Tuukka Raskin huikean vireen ansiosta.

Boston on parantanut peliään huomattavan paljon sarjan alun jälkeen. Edellinen ottelu, jossa Boston oli parempi 2-0 lukemin oli jo erittäin vahva esitys Bruinsilta. Boston piti Chicagon poissa maalintekopaikoilta lähes täydellisesti ja tämä helpotti myös Raskin työskentelyä verrattuna edellisiin otteluihin huomattavasti. Bostonin rosterista tuntuu myös löytyvän ratkaisijoita todella laajasti. Bruinsin kolmosketju on ollut todella hyvässä pelivireessä koko finaalisarjan ajan ja erityisesti Daniel Paille on nostanut profiiliaan sarjan edetessä.

Chicago Blackhawks tuntuu hukanneen pelinsä. Blackhawks oli vielä yhtälailla mukana ensimmäisessä kohtaamisessa Bruinsin kanssa. Toisessa ottelussa ensimmäinen erä oli täysin Blackhawksin hallintaa. Bruins ei meinannut päästä edes omalta alueelta pois tuon erän aikana, mutta siltikään Blackhawks ei onnistunut tekemään kuin yhden maalin. Tuon erän jälkeen Chicagon peli on luisunut alamäkeä. Bruins on parantanut koko ajan ja Blackhawks tuntuu sekoilevan aivan perushommissakin. Jonkun pitää muuttua täysin, jos Blackhawks haluaa vielä nousta taistelemaan Stanley Cupin voitosta.

Luottoa löytyy Bruinsille ja sille, että Blackhawks ei paranna peliään. Bruins hoitaa.

Lue tarkempi analyysi yön ottelusta tästä!