Boston Bruins - Chicago Blackhawks 25.6.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/03/2018
Jaa tämä...

Boston Bruinsin totuuden hetki.

Boston Bruins – Chicago Blackhawks, merkki X, kerroin 3,65 Betsson

Boston Bruinsilla ja Tuukka Raskilla on ensi yönä mahdollisuus nousta vielä mukaan taistelemaan Stanley Cupin voitosta. Chicago johtaa ottelusarjaa 3-2 ja voitolla ensi yönä Boston veisi ratkaisun hekumalliseen seitsemänteen otteluun.

Tämä sarja on todellakin osoittanut sen, että nämä kaksi joukkuetta ovat a) NHL:n kaksi parasta tällä kaudella ja että b) näiden kahden välillä mestaruus ratkeaa siihen kummalle sattuu useampi huono päivä sarjan aikana. Urheilullisesti nämä joukkueet ovat käytännössä tasoissa.

Boston näytti jo marssivan Chicagon yli, mutta sitten tapahtui jotain erikoista. Bruinsin tiivis puolustuspelaaminen suli käsiin ja Chicago pääsi peliin mukaan. Sarja on ensi yönä katkolla Chicagolle Bruinsin kotihallissa. Helpolla Bruins ei tule kuitenkaan Chicagoa päästämään. Veikkaus on, että Bruins yksinkertaistaa peliään vielä entisestään ja pyrkii suoraviivaisiin ratkaisuihin. Raskin tulisi myös saada seinä-moodinsa jälleen päälle, joka suomalaisella varsinkin sarjan ensimmäisissä kohtaamisissa oli.

Chicago tulee puskemaan hullunlailla päälle heti ottelun alusta alkaen. Tässäkin tullaan siihen, että kumman iskukyky sattuu olemaan vireessä ensi yönä. Jos kumpikin pelaa sarjan parhaimman pelinsä ensi yönä, mennään jatkoeriin lähes varmasti. Mielenkiintoisen lisän ottelun ennakkospekulointiin tarjoaa myös se, että ei ole varmuutta pelaavatko joukkueiden tähdet Jonathan Toews Chicagolta ja Patrice Bergeron Bostonilta tulevassa ottelussa.

Tässä matsissa mennään jatkoille. Boston hoitaa jollakin pompulla kiekon maaliin toisessa jatkoerässä.