Myykö Chicago Blackhawks Patrick Kanen?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 09/04/2015
Jaa tämä...

Kuluvan kesän varmasti seuratuin ja puhutuin NHL-uutinen on ollut tapaus Patrick Kane. Mies joutuu todennäköisesti vastaamaan aina oikeudessa asti miehen kotikaupungissa tapahtuneeseen väitettyyn raiskaussyytökseen. Kohu on aiheuttanut pahan särön sekä Kanen että hänen työnantajansa Chicago Blackhawksin maineeseen.

Vielä kesäkuussa Chicago Blackhawksin juhliessa seuran kolmatta Stanley Cup mestaruutta tällä vuosikymmenellä näytti siltä, että seuran ja Patrick Kanen tiet tulisivat kulkemaan yhdessä aina hamaan loppuun asti. Olihan 26 – vuotias tähtipelaaja tehnyt juuri edellisenä kesänä peräti kahdeksan vuoden ja 84 miljoonan dollarin sopimuksen seuran kanssa. Nyt kuitenkin näyttää siltä, että yksi käsistä riistäytynyt illanvietto rikkoo tämän pyhänliiton, ja mahdollisia uusia kumppaneita Kanelle on tarjolla yllin kyllin.

Suuntana Boston Bruins?

Yhdysvaltalaisissa medioissa on tällä viikolla huhuilta viiden eri seuran olevan Kanen kintereillä. Seurat ovat Montreal Canadiens, Nashville Predators, Florida Panthers, Buffalo Sabres ja Boston Bruins. The Hockey Pressin näkemyksen mukaan näistä Buffalo ja Boston olisivat vahvimmat vaihtoehdot Kanelle.

Boston Bruins olisi varteen otettava vaihtoehto Kanelle siksi että Tuukka Raskin edustama joukkue on tottunut voittamaan, ja Kane haluaa voittaa. Bostonilla olisi myös hyvät edellytykset Kanen hankintaan. Mahdollinen siirtokuvio voisi sisältää pelaaja liikennettä molempiin suuntiin: Kane Bostoniin, ja Brad Marchand, Malcom Subban, sekä ensimmäisen kierroksen varausvuoro vaihdossa Chicagoon.

Toinen varteenotettava vaihtoehto Kanelle olisi Buffalo Sabres. Syyt tähän olisivat selvästi henkilökohtaisemmat kuin siirrossa Bostoniin. Kanen tiedetään olevan hyvin ylpeä kotikaupungistaan Buffalosta, ja kaupunki on hänen rauhoittumispaikkansa. Siirto tuttuun ympäristöön tukevan tukiverkon luokse voisi tehdä hyvää vaikeita aikoja läpikäyvälle Kanelle. Lisäksi Buffalossa olisi tilausta isolle nimelle ja liiderille, joka johtaisi joukkuetta kohti menestystä.

Kanelle ja Chicagolla on sopimuksessa pykälä, jonka mukaan miestä ei voi myydä ilman hänen omaa suostumustaan. Chicago on tiettävästi antanut ennenkin hölmölleen Kanelle uhkauksen, että hän saa lähteä jos hän vielä mokaa. Mitä sinä luulet? Jääkö Patrick Kane Chicagoon vai onko edessä uudet haasteet? Anna äänesi niin otetaan selvää Veikkaussivujen lukijoiden mielipiteestä!

[interaction id=”55e999947ae1c060051cabf6″]

Ennen NHL-kauden alkua voit tyydyttää jääkiekkokuumetta CHL-otteluilla. Peliyhtiö Nordicbet on CHL:n virallinen yhteistyökumppani. Sivustolta löytyy markkinoiden kattavin valikoima veikkauskohteita sekä vedonlyönnissä että livevedossa. Voit myös seurata suosikkijoukkuettasi livenä mobiililaitteella tai tietokoneella. Jos lyöt vetoa CHL.stä vähintään 10 eurolla, saat 10 euron ilmaisvedon haluamaasi jääkiekko-otteluun.

Lue myös:

VIDEO: Kokenut venäläismaalivahti lyö hanskat naulaan!

Klassikkovideo: Maalivahti Mika Järvinen tekee maalin!