Boston Bruinsin hullut päivät jatkuvat - Haaviin voimahyökkääjä!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

KUVA: AFP  PHOTO

Veikkaussivujen toimitus | Antti 30.6.2015

NHL-seura Boston Bruinsin siirtokuviot ovat puhuttaneet kiekkomaailmaa. Bruins-aiheisille kahvipöytäkeskusteluille saatiin jälleen uutta virtaa, sillä joukkue tiedotti hankkineensa riveihinsä Zac Rinaldon Philadelphia Flyersista. Bruins antaa Flyersille vaihdossa ensi kesän kolmannen kierroksen varausvuoronsa.

25-vuotias Rinaldo on kovaotteinen roolipelaaja, joka ei juhli pisteillä. Mies pelasi viime kaudella 58 ottelua tehoilla 1+5=6. Etukäteen ajateltuna Rinaldo on Bruinsin näköinen pelaaja, joten hän saattaa istua varsin hyvin Bostonin muottiin.

Bostonin uusi GM Don Sweeney ei ole vielä saanut siirroistaan kehuja, sillä Bruins teki käsittämättömältä tuntuvat kaupat, kun se vaihtoi puolustaja Dougie Hamiltonin Calgaryyn ja hyökkääjä Milan Lucicin Los Angelesiin.

Boston tulee todennäköisesti jatkamaan temmellystään siirtomarkkinoilla, joten uutiset eivät jää tähän. On mielenkiintoista nähdä, millaisen kokonaisuuden Bruins kasaa ensi kaudeksi. Päättynyt kausi päättyi suureen pettymykseen, kun yhtenä mestarisuosikkina kauteen lähtenyt joukkue jäi pudotuspelien ulkopuolelle.

Lue myös: Jarkko Niemiselle huikea voitto Wimbledonin avauksessa!

Teemu Pulkkinen iskee ensi kaudella maaleja NHL:ssä!

Voit seurata Copa America-turnausta Unibet TV:n ja Bet365:n nettisivuilta. Lisäksi Unibet tarjoaa 50 euron riskitöntä vetoa turnaukseen.