Boston Bruins - Buffalo Sabres 22.12.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/03/2018
Jaa tämä...

Järjestääkö Buffalo mahtavan yllätyksen Bostonin vieraana?

Boston Bruins – Buffalo Sabres, merkki 2, kerroin 5,25 Bet365
Boston Bruins – Buffalo Sabres ML, merkki 2, kerroin 3,35 Bet365
Boston Bruins – Buffalo Sabres (+1), merkki 2, kerroin 2,35 PAF

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,57 | 4,20 | 5,25 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Boston Bruins sekä Buffalo Sabres iskevät toisen kerran lyhyen ajan sisään yhteen. Heti alkuun voidaan todeta sen verran, että henkilökohtaisesti minulla taitaa olla vähintäänkin keuhkokuume, koska lähden vihjaamaan Buffalo Sabresia. Normaalisti Buffalo Sabresia ei pysty vihjaamaan missään ottelussa, mutta tämä tekee tällä kerralla poikkeuksen. Yksinkertaisesti NHL on sen verran tasainen liiga, että joku raja on vedettävä näille suosikinasemille. Buffalo Sabres voitti juuri Boston Bruinsin kotonaan 4-2 maalein ja muutenkin viiteen edelliseen otteluun vierasjoukkue on saalistanut peräti kolme voittoa. Kaiken kaikkiaan Buffalo Sabres on tällä hetkellä hienossa pelivireessä.

Boston Bruinsin suunta on tässä vaiheessa menossa jyrkästi alaspäin, sillä kolme edellistä ottelua ovat kotijoukkueelle tuottaneet vain yhden voiton! Boston Bruinsin puolustus on alkanut rakoilemaan yhä pahemmin ja pahemmin. Buffalo Sabres viimeisteli viimeksi Boston Bruinsin verkkoon neljä maalia sekä esimerkiksi Vancouver Canuks viimeisteli hetki sitten Boston Bruinsin verkkoon peräti kuusi maalia. Boston Bruins on materiaaliltaan huomattavasti Buffalo Sabresia laadukkaampi, mutta Boston Bruinsillahan on valtavia ongelmia loukkaantumisten kanssa. Tästäkin ottelusta kotijoukkueelta suurella todennäköisyydellä sivussa ovat Daniel Paille, Shawn Thornton, Dougie Hamilton, Loui Eriksson, Chris Kelly, Adam McQuaid sekä Marc Savard. Boston Bruinsin materiaali kestää loukkaantumisia paremmin kuin esimerkiksi Buffalo Sabresin, mutta tähänkin tilanteeseen joku raja on vedettävä.

Boston Bruins on kotonaan ollut maagisen hyvä, sillä viiteen edelliseen kotiotteluun Boston Bruinsilla on alla yhtä monta voittoa. Tähänkin otteluun Boston Bruins lähtee selkeänä ennakkosuosikkina, mutta siitä huolimatta nostetaan Buffalo Sabres erinomaiseksi pelikohteeksi. Tuo lause kuulostaa oudolta, sillä Buffalo Sabres ei ole vielä toistaiseksi ollut todennäköisesti ainoassakaan ottelussa järkevä pelikohde. Buffalo Sabresin kannalta hyvä asia on se, että sairaslista on käytännössä tyhjä. Näin ollen vierasjoukkue on päässyt valmistautumaan rauhassa tätäkin ottelua ajatellen. Sivussa Buffalo Sabresilta ovat vain Cody Hodgson sekä Cody McCormick – ensimmäisenä mainittu pelaaja on muutenkin lähellä pelikuntoa. Näin ennen joulupukin tuloa Buffalo Sabresilla on mahdollisuus tehdä loistavat voitot ja sitä kautta lähteä hymyillen joulun viettoon.

Veikkaussivut | Tuomas