Boston Bruins - Calgary Flames 18.12.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Nappaako Boston täydet pisteet Calgaryn kustannuksella?

Boston Bruins – Calgary Flames, merkki 1, kerroin 1,76 Bet365

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,76 | 4,20 | 3,79 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelussa yhteen iskevät Boston Bruins sekä vastaan asettuva Calgary Flames. Lähtökohdat viittaavat melkoisen selkeästi Boston Bruinsin täyteen pistepottiin. Boston Bruins on edellisestä viidestä ottelustaan saalistanut vain ja ainoastaan neljä voittoa. Edellisellä kierroksella Boston Bruins hävisi kylläkin Vancouver Canuksin vieraana 6-2 maalein, mutta tällä hetkellä oikeastaan kyseiselle seuralle häviävät kaikki muutkin seurat. Boston Bruins on ollut kaiken kaikkiaan erinomaisessa pelivireessä – suurin yksittäinen syy hienoon pelivireeseen on se, että Boston Bruinsia vastaan maalinteko on erittäin vaikeaa. Boston Bruinsia vastaan kahdenkin maalin tekeminen tuntuu olevan joukkueelle kuin joukkueelle erittäin vaikeaa.

Calgary Flamesin pelaajille ei tunnu riittävän se, että ottelut kestävät kuusikymmentä minuuttia, sillä vierasjoukkueella on pakko jatkuvasti pelata itsensä jatkoille saakka. Edellisestä viidestä ottelustaan Calgary Flames on neljästi pelannut itsensä ylitöille. Se ei voi olla vaikuttamatta vierasjoukkueen pelivireeseen, sillä materiaaliltaan Calgary Flames on kaikesta huolimatta erittäin rajallinen. Edellisellä kierroksella Calgary Flames hävisi 4-3 maalein jatkojen päätteeksi New York Rangersia vastaan. Calgary Flamesin tilanne ei muutenkaan ole helppo tätä ottelua ajatellen, sillä tämä ottelu on jo kolmas vieraskamppailu putkeen. Calgary Flamesin materiaali on joutunut ja tulee joutumaan hurjalle koetukselle myös Boston Bruinsia vastaan. Calgary Flames irtisanoi hetki sitten Jay Feasterin toimitusjohtajan paikalta, joten uuden johtoryhmän avulla vierasjoukkue pyrkii nousemaan takaisin jaloilleen.

Boston Bruins on jättänyt vastustajansa kotonaan täysin sivusta katsojan rooliin, sillä viisi edellistä kotiottelua ovat Boston Bruinsille tuottaneet yhtä monta voittoa. Edellisessä kotiottelussaan Boston Bruins voitti Pittsburgh Penguinsin 3-2 maalein. Boston Bruinsista kertoo paljon se, että Pittsburgh Penguinsin tähtihyökkääjätkään eivät kahta maalia enempää bostonilaisille saaneet aikaiseksi. Boston Bruinsin kannalta sairaslista on ikävää katsottavaa, sillä sivussa on useampikin pelaaja. Se ei kuitenkaan poista sitä tosiasiaa, että Boston Bruins on täysin ansaitusti tässäkin ottelussa selkeän ennakkosuosikin asemassa. Boston Bruinsin sairaslistalta löytyvät esimerkiksi Jarome Iginla, Loui Eriksson sekä Marc Savard. Calgary Flamesin sairaslista on puolestaan täysin tyhjä Dennis Widemania sekä Curtis Glencrossia lukuunottamatta. Siitäkin huolimatta Boston Bruins napataan ilman muuta vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas