Boston Bruins - Columbus Blue Jackets 1.12.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Columbus matkustaa vaikeaan otteluun Bostonin vieraaksi.

Boston Bruins – Columbus Blue Jackets, merkki 1, kerroin

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,76 | 3,79 | 4,00

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Boston Bruins isännöi vieraaksi saapuvaa Columbus Blue Jacketsia. Itäisen konferenssin ykkösenä oleva Boston Bruins lähtee tähän otteluun jopa suursuosikkina. Molemmat joukkueet pelasivat edellisen kerran toissailtana, mutta Boston Bruins pelasi oman ottelunsa jo huomattavasti aikaisemmin. Columbus Blue Jackets voitti edellisellä kierroksella kylläkin Edmonton Oilersin 4-2 maalein, mutta valitettavasti siihen ne ilonaiheet sitten jäävätkin. Columbus Blue Jackets on yksittäisissä otteluissa pystynyt haastamaan isompiaan, mutta vierasjoukkueen puolustus on lyhyesti sanottuna äärimmäisen epätasainen sekä virhealtis. Columbus Blue Jackets häviää liian monia otteluita turhan rumin numeroin. Esimerkiksi toiseksi edellinen kotiottelu päättyi Nashville Predatorsia vastaan 0-4 numeroin tappioon.

Edelliset neljä ottelua ovat Boston Bruinsille tuottaneet neljä voittoa, vaikka kotijoukkue on joutunut kuormittamaan avainpelaajiaan viime kierroksilla valtavasti. Boston Bruins voitti edellisellä kierroksella kotonaan New York Rangersin 3-2 maalein. Boston Bruins on edellisillä kierroksilla pelannut paljon otteluita, jotka ovat menneet jatkoille asti, mutta toisaalta kotijoukkueen materiaali on huomattavasti leveämpi kuin Columbus Blue Jacketsin. Kotonaan Boston Bruins on muutenkin ollut vakuuttava, sillä viisi edellistä kotiottelua ovat tuottaneet Boston Bruinsille neljä voittoa. Valtavasti maalin pelejä Boston on kotonaan pelannut, mutta ne ovat kääntyneet erittäin suurella prosentilla bostonilaisten eduksi.

Columbus Blue Jackets on vieraissa ollut äärimmäisen epätasainen eikä tilannetta helpota se, että tästäkin ottelusta Columbus Blue Jacketsilta sivussa ovat useat merkittävät pelaajat. Boston Bruinsin sairaslista on huomattavasti lyhyempi, sillä kotijoukkueelta sivussa ovat ainoastaan Dennis Seidenberg sekä Marc Savard. Boston Bruinsin kannalta on tietenkin selvää, että kotijoukkue tarvitsee kaikki käytössä olevat pelaajat, jos joka toinen ottelu tai parhaimmillaan useampikin menee jatkoille asti, mutta tähän asti kotijoukkue voi olla enemmän kuin tyytyväinen alkukauteensa. Columbus Blue Jacketsin pitäisi kaatua tässä ottelussa normaalilla peliesityksellä. Columbus Blue Jackets on vieraissa niin heikko eikä loukkaantumistilanne lainkaan paranna asiaa. Boston on järkevä valinta vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas