Boston Bruins - Florida Panthers 29.1.2014 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Jatkuuko Bostonin hurja pelivire Floridan kustannuksella?

Boston Bruins – Florida Panthers, merkki 1, kerroin 1,80 Nordicbet

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,80 | 4,15 | 3,65 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Boston Bruins isännöi vieraaksi saapuvaa Florida Panthersia. Itäisessä konferenssissa Boston Bruins on tällä hetkellä toisena, kun taas Florida Panthers löytyy samaisen konferenssin toiselta sijalta, mutta sarjataulukon väärästä päästä. Joukkueiden välinen materiaaliero on merkittävää luokkaa Boston Bruinsin eduksi ja näin ollen kotijoukkue lähteekin tähän otteluun selkeänä ennakkosuosikkina. Florida Panthersilla on edelleen ohuenohut mahdollisuus taistella pudotuspelipaikasta, mutta vierasjoukkueen tilanne vaikuttaa todella vaikealta. Neljä edellistä ottelua ovat tuottaneet Florida Panthersille hyvin pisteitä, mutta vierasjoukkue taisi aloittaa kirinsä liian myöhään. Tilastojen valossa Florida Panthersia voidaan pitää itäisen konferenssin surkeimpana vierasjoukkueena yhdessä kolmen muun joukkueen kanssa. Reilut parikymmentä pistettä matkapeleistä on kaiken kaikkiaan surkea suoritus.

Boston Bruins on ollut viime aikoina huikeassa pelivireessä, sillä viisi edellistä ottelua ovat kotijoukkueelle tuottaneet peräti neljä voittoa! Edellisellä kierroksella Boston Bruins voitti New York Islandersin vieraissa 3-6 maalein. Esimerkiksi Patrice Bergeron pelasi erinomaisen ottelun Saarelaisten kustannuksella. Kahteen edelliseen otteluun kotijoukkue on viimeistellyt vaatimattomasti kaksitoista maalia. Tällä hetkellä Boston Bruinsin viisikot toimivat erittäin laadukkaasti ja se näkyykin suoraan tulostaululla. Boston Bruinsin suosikinasemaa korostaa entisestään sekin tieto, että kotonaan Boston Bruins on ollut läpi kauden todella vakuuttava. Tarkemmin sanottuna Keltamustat ovat keränneet itäisen konferenssin joukkueista eniten pisteitä kotonaan yhdessä Pittsburgh Penguinsin kanssa. Kaiken kaikkiaan Boston Bruins on kotonaan hävinnyt ainoastaan seitsemän kertaa, joten se kertoo paljon kotijoukkueen tilanteesta.

Boston Bruinsin kotietu on ollut tällä kaudella niin merkittävässä roolissa, että lähtökohtaisesti vierasjoukkueen kuin vierasjoukkueen tehtävä ei ole Keltamustien vastustajana helpoimmasta päästä! Periaatteessa Boston Bruins pystyy pelaamaan ainakin toistaiseksi ilman suuria paineita, sillä kotijoukkueen tilanne itäisessä konferenssissa on kunnossa, mutta toisaalta Florida Panthersilla paineet ovat hurjaa luokkaa sekä samallahan toisekseen vierasjoukkue joutuu tähänkin otteluun ilman Aleksandr Barkovia. Ilman suomalaistähteä Florida Panthersin hyökkäyksestä lähtee paljon potkua sekä yksilötaitoa pois. Sinänsä Florida Panthersin loukkaantumislista on muuten todella lyhyt, mutta vierasjoukkueen materiaali ei loukkaantumisia kestäisikään. Jo pistepörssistä huomaa sen, että Florida Panthersilla ratkaisuvoima on ollut läpi kauden todella vähissä. Vierasjoukkueelta ovat näin ollen maalintekijät puuttuneet.

Veikkaussivut | Tuomas