Boston Bruins - Florida Panthers 8.11.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/07/2013
Jaa tämä...

Palaako Boston kotonaan takaisin voittojen pariin?

Boston Bruins – Florida Panthers, merkki 1, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,64 | 4,00 | 4,75 

 

 

Itäisessä konferenssissa viidentenä oleva Boston Bruins isännöi vieraaksi saapuvaa Florida Panthersia. Vierasjoukkue on samassa konferenssissa tällä hetkellä kolmanneksi viimeisenä. Kyseessä on jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa. Boston Bruins on pelannut kaiken kaikkiaan äärimmäisen vahvan alkukauden, vaikka varsinaisella peliajalla voittoja onkin tullut vain seitsemän kappaletta. Boston Bruins on hävinnyt kaksi edellistä otteluaan, joten nyt olisi palattava takaisin voittojen pariin. Vastustaja Florida Panthers on juuri sopiva, sillä vierasjoukkue on NHL:n yksi heikoimpia joukkueita. Florida Panthers on ehtinyt pitämään esimerkiksi muutamia kriisikokouksia, sillä Florida Panthersin valmennus on myöntänyt suoraan, että kaikki joukkueen pelaajat eivät anna itsestään kaikkea irti.

Boston Bruins on pelannut oikeastaan läpi kauden erittäin tasaisia otteluita, viisi edellistä ottelua ovat jokainen päättyneet maalin erolla suuntaan tai toiseen. Boston Bruins hävisi viimeksi kotonaan Dallas Starsia vastaan jatkoilla 2-3 maalein, mutta toisaalta kaiken kaikkiaan kotijoukkue voi olla alkukauteen tyytyväinen. Nyt Boston Bruinsin on joka tapauksessa palattava takaisin voittojen pariin, sillä Florida Panthers on napannut tällä kaudella yhden vierasvoiton. Florida Panthers on ollut vieraissa täysin pihalla, sillä Florida on hävinnyt vieraissa valtaosan otteluistaan. Florida on joutunut 25 maalia päästämään vieraissa, joten se on tietenkin aivan liikaa.

Lähtökohtaisesti Boston Bruins on materiaaliltaan laadukkaampi, omaa kotiedun ja nyt Boston kohtaa joukkueen, joka on vieraissa täysin sekaisin. Yksinkertaisesti Florida Panthers on siinä tilanteessa, että vierasjoukkue ei tällä kaudella tule kunnon voittoputkeja rakentamaan missään vaiheessa. Florida Panthersin olisi ensin saatava kaikki pelaajat pelaamaan omalla tasollaan ja niin, että jokainen antaisi irti itsestään kaiken mahdollisen. Boston Bruins menee ehdottomasti vetokupongille mukaan. Kotivoitosta lähdetään ilman muuta vetokupongille.

Veikkaussivut | Tuomas