Boston Celtics - Los Angeles Clippers 12.12.2013 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/11/2013
Jaa tämä...

Juhliiko Boston kotonaan täyttä pistepottia Clippersin kustannuksella?

Boston Celtics – Los Angeles Clippers, merkki 1, kerroin 3,00 Sportingbet
Boston Celtics (+5,5 pistettä) – Los Angeles Clippers, merkki 1, kerroin 1,91 Nordicbet

Sportingbetin kertoimet otteluun 3,00 | 1,40 PELAA TÄSTÄ

 

 

Koripallon NBA:n ottelutarjontaa, kierroksen yksi mielenkiintoisimmista otteluista käydään Boston Celticsin sekä Los Angeles Clippersin välillä. Itäisessä konferensisssa Boston Celtics on tällä hetkellä neljäntenä, kun taas Los Angeles Clippers löytyy vastakkaisesta konferenssista samalta sijalta. Boston Celtics on ollut alkukaudella erittäin hyvä ja varsinkin Boston Celtics on viime kierroksien aikana jättänyt itsestään erittäin positiivisen kuvan – neljä edellistä ottelua ovat Boston Celticsille tuottaneet kolme voittoa! Hieno voittoputki katkesi Boston Celticsin kohdalla viime kierroksella, sillä Brooklyn Nets nappasi täydet pisteet 104-96 numeroin.

Los Angeles Clippersillä ei tällä hetkellä homma toimi, vaikka edellisellä kierroksella Los Angeles Clippers nappasi Philadelphia 76ersilta täydet pisteet 83-94 lukemin. Blake Griffin heitti 26 pistettä ollen Los Angeles Clipperin paras pistemies. Viisi edellistä ottelua ovat kaiken kaikkiaan Los Angeles Clippersille tuottaneet vain kaksi voittoa. Välttämättä Los Angeles Clippersin otteluohjelma ei ole viime aikoina ollut helpoimmasta päästä, mutta toisaalta sen taakse on turhaa piiloutua. Tänään Los Angeles Clippersin vierasvire joutuu mielenkiintoiseen testiin, sillä Boston Celtics on voittanut kolme kotiotteluaan putkeen. Niin Cleveland Cavaliers, Milwaukee Bucks kuin myös Denver Nuggets ovat peräkkäin joutuneet toteamaan Boston Celticsin vahvan kotivireen.

Boston Celtics on ollut siinä mielessä onnekas, että sairaslista ei ole päässyt oikeastaan missään vaiheessa kasvamaan huolestuttavan pitkäksi. Tästäkin ottelusta Boston Celticsiltä sivussa on ainoastaan Rajon Rondo, sillä Kelly Olynyk on tekemässä paluuta kotijoukkueen kokoonpanoon. Los Angeles Clippersin sairaslista on myös suhteellisen hyvässä kunnossa, sillä sivussa ovat Reggie Bullock, JJ.Redick sekä Matt Barnes. Materiaaliltaan Los Angeles Clippers on äärimmäisen laadukas, mutta tällä kerralla Los Angeles Clippersiä ei ole syytä lähteä vetokupongille tarjoamaan. Boston Celtics on useampana kertana ollut joukkueena Los Angeles Clippersille erittäin vaikea vastustaja. Joukkueiden viidestä edellisestä kohtaamisesta vain kahdesti voitto on mennyt Los Angeles Clippersin eduksi. Rohkeasti lähdetään Boston Celticsin hienoja kertoimia nostamaan vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas