Boston Bruins - Los Angeles Kings 20.1.2014 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/04/2018
Jaa tämä...

Venyykö Los Angeles hienoon tulokseen Bostonin vieraana?

Boston Bruins – Los Angeles Kings, merkki alle 4,5 maalia, kerroin 1,96 Unibet
Boston Bruins – Los Angeles Kings, merkki alle 5,5 maalia, kerroin 1,48 Unibet

Unibetin kertoimet otteluun 2,45 | 3,65 | 2,60 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Boston Bruins sekä Los Angeles Kings iskevät yhteen suomalaisittain mahtavaan katseluaikaan. Tänäänhän Suomen aikaan tiedossa on kaksi kamppailua illan aikana, joten maanantain kunniaksi seurattavaa riittää. Boston Bruins sekä Los Angeles Kings tulevat tarjoamaan todennäköisesti äärimmäisen tasaisen sekä vähämaalisen kohtaamisen. Boston Bruins on paperilla katsottuna erittäin laadukas joukkue, mutta molempia joukkueita yhdistää se, että ottelut ovat vähämaalisia. Boston Bruins sekä Los Angeles Kings puolustavat erittäin hyvin ja sitä kautta vastustaja kuin vastustaja jää normaalisti pieniin maalimääriin. Edellisellä kierroksella Boston Bruins hävisi jatkojen päätteeksi Chicago Blackhawksille 3-2 maalein, kun taas Los Angeles Kingsilla on alla samalla tavalla 3-2 numeroin tappio jatkoilla Detroit Red Wingsiä vastaan. Varsinkin Los Angeles Kings on kaiken kaikkiaan ollut viime aikoina erittäin vähämaalinen joukkue. Edellisestä neljästä ottelustaan Los Angeles Kings on kolmessa pelannut alle jopa neljä maalia sisältäneitä kamppailuita.

Boston Bruins tunnetaan erittäin vahvana kotijoukkueena – viidestä edellisestä kotiottelustaan Boston Bruins onkin varsinaisella peliajalla hävinnyt vain yhden kamppailun. Boston Bruins hävisi kylläkin edellisessä kotiottelussaan Toronto Maple Leafsille 3-4 maalein, mutta on syytä ottaa huomioon, että Keltamustat ovat pelanneet kaksi edellistä otteluaan vieraissa. Näin ollen Boston Bruins tekee tässä ottelussa paluun takaisin kotiyleisönsä eteen. Itseasiassa tilannetta voidaan katsoa hieman suuremmassakin valossa, sillä neljästä edellisestä ottelustaan Boston Bruins on pelannut peräti kolme taistelua vieraissa. Matkarasitustahan kotijoukkueelle on kertynyt varmasti Los Angeles Kingsiä huomattavasti enemmän, vaikka myös Los Angeles Kingsillä on tosissaan alla vieraissa pelattu kamppailu. Tilastojen valossa Keltamustia voidaan pitää itäisen konferenssin toiseksi parhaimpana kotijoukkueena, mutta tärkeintä vihjettä laadittaessa on se, että Boston Bruins on päästänyt kotonaan vain 47 maalia. Voidaan siispä todeta, että yhtä vähän maaleja kotonaan ovat päästäneet vain kaksi muuta joukkuetta.

Boston Bruins lähtee kotonaan käytännössä ottelussa kuin ottelussa ennakkosuosikin asemassa, mutta kaiken kaikkiaan Keltamustien loukkaantumiset muodostavat lähtökohdat voittajan suhteen äärimmäisen tasaisiksi! Los Angeles Kings lähtee tähän otteluun parhaalla mahdollisella kokoonpanolla Matt Greeneä lukuunottamatta, kun taas Boston Bruinsiltahan sivussa ovat Marc Savard, Chris Kelly, Dennis Seidenberg sekä Dougie Hamilton. Käytännössä Boston Bruinsin sairaslista on pysynyt jo pidemmän aikaa samana, mutta kotijoukkue tarvitsisi ehdottomasti edellä mainittuja pelaajia takaisin vahvuuteensa. Boston Bruins sekä Los Angeles Kings ovat kahdessa edellisessä kohtaamisessa pelanneet yllättävän maalirikkaita kamppailuita, mutta tällä kerralla on syytä uskoa, että maalit tulevat olemaan vähissä. Kaiken kaikkiaan alle 4,5 maalia sekä alle 5,5 maalia ovat järkeviä valintoja vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas