Boston - Minnesota 18.3.2014 | Bruins kovassa iskussa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 21/04/2018
Jaa tämä...

Jatkuuko kotijoukkueen voittoputki?

Vihje lyhyesti

Boston ja Minnesota iskevät yhteen ensimmäistä kertaa tällä kaudella. Boston on kahdeksan pelin voittoputkessa ja joukkue johtaa itäistä konferenssia. Minnesota taistelee pudotuspelipaikasta ja joukkue on seitsemäntenä läntisessä konferenssissa. Kotijoukkue lähtee otteluun ennakkosuosikkina hurjan vireensä johdosta.

Kotijoukkue on ollut mainiossa lennossa ja kahdeksan peräkkäistä voittoa kertovat joukkueen tämän hetkisestä tilasta. Minnesotalla on kymmenestä viime ottelustaan kuusi voittoa. Se on viime aikoina pelannut tasaisia otteluita, mutta hävinnyt kamppailut varsinaisen peliajan jälkeen. Erittäin mielenkiintoinen fakta on, että joukkueet ovat kohdanneet yksitoista kertaa ja Minnesota on kaatanut Bostonin peräti kymmenen kertaa. Kaikki putket katkeavat joskus ja Minnesotan historia Bostonia vastaan on vakuuttava. Minnesota tarvitsee pisteitä ja joukkueesta löytyy kyllä tarpeeksi ratkaisijoita. Vetolapulle voi lähteä tähän kohteeseen hakemaan yllätystä.

Vihje: Minnesota +1, kerroin 1.90 NordicBet 

 

 

Perustelut vihjeelle

 

Boston jatkaa vakuuttavaa menoaan ja se on yksi suurimmista mestarisuosikeista. Joukkue pelaa tällä hetkellä hurmoksessa voitosta voittoon. Joukkueesta peräti 14 eri pelaajaa on onnistunut maalinteossa kahdeksan ottelun voittoputken aikana. Joukkueen  valmentaja on sanonut, että Bostonin on turha miettiä voittoputkea sen enempää, vaan nyt on keskityttävä yhteen otteluun kerrallaan, jotta otteet ei herpaannu. Bruinsin voittoputki on saanut  asiantuntijat jo epäilemään, että joukkueen hyvät otteet ajoittuvat nyt väärään saumaan. Tänään Bostonilla ei ole varaa lähteä aliarvioimaan iskukykyistä vierasjoukkuetta. Joukkueen sairastuvalta löytyy tällä hetkellä puolustajat Adam McQuaid ja Dennis Seidenberg.

Minnesotalla on kymmenestä viime ottelustaan kuusi voittoa, mutta viimeiset viisi ottelua ovat tuottaneet ainoastaan yhden voiton. Joukkue on kuitenkin taistellut tasaisia pelejä ja hävinnyt kymmenestä viime ottelustaan vain yhden varsinaisella peliajalla. Wild haluaa varmasti kääntää nämä tiukat ottelut nyt voitoiksi. Minnesota on kuitenkin pelannut hyvin tappioista huolimatta ja Wild on erittäin iskukykyinen joukkue. Varsinkin Granlundin johtama ykköskenttä on ollut loistavassa iskussa. Joukkueella on huonoa tuuria maalivahtiosastolla, sillä Bäckström ja Harding ovat molemmat loukkaantuneena. Joukkueen maalilla aloittanee Darcy Kuemper, joka on pelannut varsin mainiosti viime aikoina. Maalivahtien lisäksi hyökkääjä Jason Zucker on loukkaantuneena.

Boston lähtee otteluun luonnollisesti ennakkosuosikkina, mutta viime vuosina Bruins on ollut Wildille erittäin mieluinen vastustaja. Minnesota on iskukykyinen joukkue ja se pystyy kaatamaan liigan kärkijoukkueita. Wild on voittanut joukkueiden yhdestätoista edellisestä kohtaamisesta peräti kymmenen. Minnesotalla on nytkin kaikki saumat yllättää Boston ja sen voitolle tarjotaan hyvää kerrointa.

Vihje: Minnesota +1, kerroin 1.90 NordicBet

 

Veikkaussivut | Antti