Backes, Staal, ja Nielsen uusiin seuroihin

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 07/01/2016
Jaa tämä...

Heinäkuun 1. päivä on NHL-seurojen jouluaatto. Tämän päivän aikana monet seurat ovat käyneet ahnaasti kahmimassa riveihinsä rajoittamattomiksi vapaiksi agenteiksi vapautuneita NHL-tähtiä. Tässä niistä muuta merkittävin sopimus.

Uutisoimme sivustollamme jo aiemmin muun muassa Milan Lucicin, Kyle Okposon ja Loui Erikssonin sopimuksista. Se oli kuitenkin vasta alkua, tässä lisää perjantai-illan antia.

David Backes & Boston Bruins.

Boston Bruins teki merkittävän hankinnan, kun se houkutteli riveihinsä St. Louis Bluesin kapteenina edelliset viisi vuotta toimineen David Backesin. Vuodesta 2011 St. Louisia edustanut Backes siirtyy Bostoniin allaan kolme peräkkäistä 20 maalin kautta. 32 – vuotiaan keskushyökkääjän sopimus Bruinsin kanssa on 5 vuoden mittainen, ja se lihottaa Backesin pankkitiliä 30 miljoonan dollarin edestä.

Eric Staal & Minnesota Wild

Suomalaispelaajien Mikko Koivun, Mikael Granlundin ja Erik Haulan uusi seuratoveri on monivuotinen Carolina Hurricanesin kapteeni Eric Staal. Staal lähtee hakemaan uralleen uutta nousua Minnesotassa. Viime kausi oli 32 – vuotiaan keskushyökkääjän uran huonoin, eikä hän saanut vakiinnutettua paikkaansa New York Rangersin miehistössä. Staalin odotetaan olevan Minnesotan kakkossentteri Mikko Koivun jälkeen. Pelaajan ja seuran välinen sopimus 3 vuotinen ja 10,5 miljoonan dollarin arvoinen.

Frans Nielsen & Detroit Red Wings

Detroit Red Wings on solminut 6 vuoden ja 31,5 miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen tanskalaishyökkääjä Frans Nielsenin kanssa. Nielsen siirtyy autokaupunkiin New York Islandersista, jossa mies on kokonaisuudessaan tähän astisen NHL-uransa. Viime kaudella mies nakutti uransa toiseksi parhaat pisteet 20 + 32 = 52.

Veikkaussivut.com jatkaa pelaajasopimusten seuraamista ja raportointia läpi viikonlopun.

Lue myös:

NEYMAR LOPETTI SPEKULAATIOT – BRASILIALAINEN JATKAA BARCELONASSA

VIDEO: ZLATAN IBRAHIMOVICIN SIIRTO MANCHESTER UNITEDIIN VARMAA

Betway mainos
Betway Spesiaali!
Betway mainos
10€ Ilmaisvetoina joka viikko
Pelaa