Boston Bruins - Montreal Canadiens 2.5.2014 | Kuuma ottelusarja alkaa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 05/01/2014
Jaa tämä...

Canadiens lähtee hakemaan yllätystä.

Vihje lyhyesti

Boston ja Montreal mittelevät paremmuudestaan pudotuspelien toisella kierroksella. Joukkueet ovat kohdanneet useasti pudotuspeleissä ja odotettavissa on äärimmäisen mielenkiintoinen sarja, josta ei tunnetta puutu. Joukkueet kohtasivat runkosarjassa neljä kertaa ja Montreal voitti keskinäisistä kamppailuista kolme. Pudotuspelit ovat kuitenkin asia erikseen, ja Bruins lähteekin ottelusarjaan ennakkosuosikkina.

Bruins aloittaa sarjan kotijäältään ja tämä asettaa Bostonin selväksi ennakkosuosikiksi ensimmäisessä ottelussa. Joukkue on kotonaan todella vahvoilla, sillä Bruins hävisi kotijäällään runkosarjassa ainoastaan seitsemän peliä varsinaisella peliajalla. Montreal otti vakuuttavan voiton Tampa Baysta pudotuspelien avauskierroksella, mutta nyt vastus on täysin eri luokkaa. Ensimmäiseen otteluun lähdetään hakemaan ehdottomasti kotivoittoa.

Vihje: Boston Bruins, kerroin 1.90 Unibet

 

 

Perustelut vihjeelle

Boston tiputti avauskierroksella Detroitin voitoin 4-1 ja eteni odotetusti jatkoon. Joukkue on ehkä suurin mestarisuosikki ja se avasi pudotuspelit vahvasti. Boston hävisi Montrealille keskinäiset kohtaamiset runkosarjassa, mutta joukkue osoitti jo Red Wingsiä vastaan, että pudotuspelit ovat oma maailmansa. Boston nimittäin hävisi runkosarjassa keskinäiset kohtaamiset myös Detroitille. Bostonilla on Montrealia parempi materiaali ja maalilla huikea Tuukka Rask. Sarjassa tullaan näkemään erittäin fyysistä peliä ja tämän Bruins osaa. Suuri mielenkiinto kohdistuukin siihen kumpi joukkueista pystyy pitämään ottelusarjan edetessä paremmin hermonsa kurissa.

Montreal marssi avauskierroksella Tampa Bayn yli suoraan voitoin 4-0. Canadiens lähtee silti tähän ottelusarjaan altavastaajana vahvaa Bostonia vastaan. Vastus kovenee huomattavasti, ja onkin mielenkiintoista nähdä kuinka Canadiens pysyy kotijoukkueen tahdissa mukana sarjan avausottelussa. Montrealin on parannettava erikoistilannepelaamistaan, sillä se ei ollut vielä parhaalla mahdollisella tasolla Tampa Bayta vastaan. Maalivahti Carey Pricelta vaaditaan loistavia otteita, mikäli Montreal aikoo taistella sarjan voitosta. Pricen torjuntaprosentti pudotuspeleissä on neljän ottelun jälkeen 90,4. Vastustajan maalilla Tuukka Raskin torjuntaprosentti viidestä pelistä on 96,1. Montreal lähtee altavastaajana hakemaan yllätystä ottelusarjaan.

Ottelusarjasta voidaan ennustaa erittäin tasaista ja Boston ei varmasti tule kävelemään Montrealin yli. Ensimmäisessä ottelussa Bostonin kotijäällä Montreal on silti selkeä altavastaaja. Bostonilla on laajempi materiaali ja se on selkeästi fyysisempi joukkue. Maalivahtien taistelu menee myös Bruinsille, sillä Rask on tällä hetkellä Pricea kovemmassa iskussa. Ensimmäiseen otteluun on pakko hakea kotivoittoa.

Vihje: Boston Bruins, kerroin 1.90 Unibet