Boston Bruins - Montreal Canadiens 31.1.2014 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/03/2018
Jaa tämä...

Jatkuuko Bostonin hurja pelivire Montrealin kustannuksella?

Boston Bruins – Montreal Canadiens, merkki 1, kerroin 1,82 Nordicbet

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,82 | 4,10 | 3,60 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Boston Bruins sekä Montreal Canadiens iskevät yhteen. Itäisessä konferenssissa Boston Bruins on tällä hetkellä toisena, kun taas Montreal Canadiensin sijoitus samaisessa konferenssissa on neljäs. Boston Bruins sekä Montreal Canadiens ovat olleet viime aikoina täysin erilaisissa pelivireessä, joten siinä mielessä tähän otteluun on helppo nostaa vain yksi selkeä ennakkosuosikki ja se on Boston Bruins. Kotijoukkuehan on matkalla hurjassa voittoputkessa, sillä edellisestä Keltamustien tappiosta on valtavasti aikaa! Edellisellä kierroksella Boston Bruins murskasi Florida Panthersin 6-2 maalein. Kahteen edelliseen otteluun kotijoukkue onkin viimeistellyt vaatimattomasti kaksitoista maalia. Tällä hetkellä Boston Bruinsin maalinteko toimii vähintäänkin erinomaisella tasolla.

Montreal Canadiensin tilanne on Boston Bruinsiin verrattuna todella huono, sillä viisi edellistä ottelua ovat vierasjoukkueelle tuottaneet ainoastaan yhden voiton! Edellisellä kierroksella Montreal Canadiens kylläkin voitti 3-0 numeroin Carolina Hurricanesin, mutta muuten vierasjoukkueelle viime ajat ovat olleet vaikeita. Kaiken kaikkiaan maalinteko on alkanut tuottamaan Montreal Canadiensille valtavia ongelmia. Viiteen edelliseen otteluun vain kahdessa Montreal Canadiens on pystynyt viimeistelemään enemmän kuin kaksi maalia. Sijoitus vierasjoukkueella on konferenssissa hyvä, mutta se ei poista sitä tosiasiaa, että montrealilaisten suunta on jyrkästi alaspäin. Tilastojen valossa Montreal Canadiensia ei muutenkaan voida pitää erikoisena vierasjoukkueena. Tarkemmin sanottuna Montreal Canadiens on itäisen konferenssin keskikastin vierasjoukkueita.

Boston Bruins on tällä hetkellä syytä asettaa NHL:n kolmen kuumimman joukkueen listaan ja sehän tarkoittaakin sitä, että Boston Bruins nousee kaiken kaikkiaan erinomaiseksi pelikohteeksi. Boston Bruinsia voidaan luonnollisesti pitää samalla itäisen konferenssin parhaimpana kotijoukkueena yhdessä Pittsburgh Penguinsin kanssa. Vielä muutamia viikkoja sitten Boston Bruinsilta oli sivussa muutamia tärkeitä avainpelaajia, mutta loukkaantumiset ovat kotijoukkueen osalta hellittäneet. Lähtökohtaisesti Montreal Canadiensin suunta on niin jyrkästi alaspäin, että vaikeaa on lähteä vierasvoittoa vetokupongille tarjoamaan. Boston Bruinsin kotietu on merkittävässä roolissa, materiaaliltaan kotijoukkuetta ei luonnollisestikaan heikommaksi saa sekä kolmanneksi Keltamustien pelivire on mieletöntä tasoa. Kotivoitto merkataan vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas