Boston Bruins - Nashville Predators 3.1.2014 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 01/02/2014
Jaa tämä...

Jatkuuko Bostonin surkea pelivire Nashvillen isäntänä?

Boston Bruins – Nashville Predators, merkki 2, kerroin 3,95 Unibet
Boston Bruins – Nashville Predators ML, merkki 2, kerroin 2,75 Unibet

Unibetin kertoimet otteluun 1,75 | 4,10 | 3,95 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Boston Bruins sekä Nashville Predators iskevät yhteen. Tiedossa on kaiken kaikkiaan yksi kierroksen mielenkiintoisimmista otteluista. Boston Bruins on periaatteessa pelannut erittäin hyvin, mutta kaksi edellistä ottelua ovat kotijoukkueen kohdalla päättyneet tappioon. Edellisellä kierroksella Boston Bruins hävisi New York Islandersin isäntänä 3-5 maalein. Kahteen edelliseen otteluun kotijoukkueelle ollaan tehty kahdeksan maalia. Se kertoo siispä siitä, että bostonilaisten puolustus on alkanut vuotamaan yhä enemmän ja enemmän. Boston Bruinsillahan on ollut ja on edelleen suuria ongelmia loukkaantumisten kanssa. Tästäkin ottelusta Boston Bruinsilta sivussa ovat Carl Soderberg, Shawn Thornton, Dougie Hamilton, Chris Kelly, Marc Savard, Dennis Seidenberg sekä Loui Eriksson.

Nashville Predators matkustaa Boston Bruinsin vieraaksi erinomaisesta tilanteesta. Edellisellä kierroksella Nashville Predators voitti Detroit Red Wingsin 6-4 maalein. Kahteen edelliseen otteluun vierasjoukkueella on alla kaksi voittoa. Nashville Predators on kahdessa edellisessä kamppailussa viimeistellyt vaatimattomasti yhdeksän maalia. Pekka Rinnehän on kylläkin edelleen sivussa vierasjoukkueen vahvuudesta, mutta muuten Nashville Predatorsia eivät loukkaantumiset vaivaa. Se on yksi suurin syy sille, että minkä takia nyt on syytä keskittyä vierasjoukkueen yllätysvoittoon. Nashville Predatorsilla on nimenomaan vierasotteluissaan ollut melko suuria maalinteko-ongelmia, mutta toisaalta viime aikoina maalinteko on muuten kylläkin toiminut. Nashville Predatorsille jokainen piste on tässä vaiheessa enemmän kuin arvokkaampi, sillä läntisessä konferenssissa sijoitukset joukkueiden kesken pudotuspeliviivan alapuolella ovat erittäin lähellä toisiaan.

Vielä hetki sitten Boston Bruins oli mahtavassa voittoputkessa, mutta tällä hetkellä kotijoukkueen pelivire ei vakuuta millään tavalla. Boston Bruinsilla loukkaantumiset ovat selkeästi johtaneet siihen, että kotijoukkueen tärkeimmät pelaajat joutuvat pelaamaan erittäin suuria peliminuutteja. Se taas johtaa tietenkin siihen, että jossain vaiheessa kuormitusta tulee yksinkertaisesti liikaa. Boston Bruins on äärimmäisen laadukas joukkue, mutta missään tapauksessa kotijoukkuekaan ei voi kestää näin montaa loukkaantumista kierroksesta toiseen. Nashville Predators nouseekin näin ollen täysin perustelluksi ja erinomaiseksi pelikohteeksi. Boston Bruins sekä Nashville Predators ovat pelanneet aikaisemmilla kerroilla erittäin tasaisia kohtaamisia. Myös tämä kamppailu tulee varmasti päättymään maalin erolla suuntaan tai toiseen. Boston Bruins on kotonaan edelleenkin suosikki, mutta vierasvoitosta tarjotut kertoimet ovat hienoja valintoja vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas