Boston Bruins - Tampa Bay Lighthing 11.11.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/11/2013
Jaa tämä...

Jatkuuko Tampa Bayn mahtava alkukausi Bostonin vieraana?

Boston Bruins – Tampa Bay Lightning, merkki yli 4,5 maalia, kerroin
Boston Bruins – Tampa Bay Lightning, merkki yli 5,5 maalia, kerroin

Bet365:sen kertoimet otteluun 2,04 | 3,60 | 3,29

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Suomen aikaa jo illalla hienoon katseluaikaan yhteen iskevät Boston Bruins sekä vieraaksi saapuva Tampa Bay Lightning. Tiedossa on ehdottomasti erittäin mielenkiintoinen kohtaaminen. Sarjataulukossa Tampa Bay Lightning on itäisen konferenssin osalta upeasti ensimmäisenä, kun taas Boston Bruins löytyy samasta konferenssista viidenneltä sijalta. Tampa Bay Lightningin alkukausi on kokonaisuudessaan ollut mahtavaa seurattavaa. Jotain Tampa Bay Lightningin tilanteesta kertoo se, että vierasjoukkue on tehnyt alkukaudella 54 maalia! Se on itäisen konferenssin hurjin suoritus maalimäärässä yhdessä Washington Capitalsin kanssa.

Boston Bruins on pelannut huomattavasti pienempiä maalimääriä sisältäneitä otteluita, mutta toisaalta materiaaliltaan tälläkin kaudella Boston Bruins on ehdottomasti jälleen äärimmäisen laadukas! Boston Bruins on menettänyt tavallaan hieman turhaan pisteitä huomattavasti heikompia joukkueita vastaan, mutta joka tapauksessa kotonaan Boston Bruins on ollut erinomainen. Boston on pelannut tähän mennessä kymmenen kotiottelua ja niistä keltamustat ovat napanneet kuusi voittoa. Boston onkin kahdessa edellisessä kotiottelussa viimeistellyt yhteensä peräti seitsemän maalia Toronto Maple Leafsin sekä Florida Panthersin verkkoon.

Boston Bruins on neljästä edellisestä kotiottelustaan saalistanut erittäin hienosti kolme voittoa, joten Boston Bruins on ehdottomasti suosikki kotonaan myös tässä ottelussa. Tampa Bay Lightning on vieraissakin ollut kuitenkin niin vahva, että kaiken järjen mukaan tiedossa on kierroksen mielenkiintoisin kamppailu. Tampa Bay Lightning on viimeistellyt hienosti maaleja illasta toiseen mukavalla tahdilla. Lähtökohtaisesti on syytä olettaa, että nähdään tässä kamppailussa vauhdikas kahden hienon seuran kohtaaminen. Boston on voittanut joukkueiden useammankin edellisen kohtaamisen, joten on mielenkiintoista nähdä, että jatkuuko sama putki myös tänään.

Veikkaussivut | Tuomas