Boston tasoitti voitot Stanley Cup -finaaleissa - Rask ilmiömäisessä vireessä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Raskin huipputorjunnat takasivat Bostonin avausvoiton Stanley Cup -finaaleissa.

Chicago Blackhawks aloitti Stanley Cup -finaaleiden toisen osaottelun erittäin vahvasti. Boston Bruins oli koko avauserän täysin Chicagon vietävissä ja vain Tuukka Raskin erinomaiset otteet Bostonin maalilla pitivät lukemat Bostonin kannalta siedettävinä.

Ottelun ensimmäinen maalin nähtiin 11.22, kun Chicagon Patrcik Sharpin laukaus meni lopulta todellisen maalinedushässäkän päätteeksi Raskin selän taakse. Tilanteen olisi voinut helposti tulkita myös maalivahdin häirinnäksi, mutta tuomarit osoittivat keskiympyrää ja Chicago johti 1-0. Bostonille hieman helpotusta tuomareiden suunnalta tuli hetkeä myöhemmin, kun Jonathan Toewsin vanhanaikainen livahti Bostonin maaliin, mutta maali hylättiin videotarkistuksen jälkeenkin.

Bruinsin tasoitus nähtiin toisessa erässä. Toinen erä oli ensimmäistä selvästi tasaisempi, mutta Bostonin maali tuli siltikin hieman yllättäen. Bostonin Daniel Paillen vanhanaikainen ei tuottanut tulosta, mutta jatkokiekkoon pääsi kiinni Chris Kelly, joka napautti kiekon Chicagon maaliin.

Kolmas erä ei tuottanut ratkaisua, joten jälleen mentiin jatkoajalle. Edellisessä ottelussa tahkottiin lähes kolme jatkoerää, mutta tällä kertaa ei aivan niin pitkään tarvinnut yleisön odotella hallilla ratkaisua. Vauhdikas jatkoerä päättyi, kun Bostonin David Paille pääsi niittaamaan Tyler Seguinin syötöstä kiekon Chicagon maaliin.

Katso ottelun kohokohdat tästä!

Veikkaussivut | Oskari Villanen

Twitter: OskariVillanen