VIDEO: Braden Holtby Vezina Trophyn arvoisessa vireessä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Yhdysvaltojen pääkaupungin kiekkoylpeyden, Washington Capitalsin, yksinoikeutettu ykkösmaalivahti Braden Holtby on tällä hetkellä ennätyksellisessä pelivireessä. Miehellä on mahdollisuus kirjoittaa nimensä historian kirjoihin, mikäli kiekko tarttuu hanskaan jatkossakin samalla varmuudella.

Kun puolet NHL-kaudesta on takana, on yksi maalivahti, Braden Holtby, ylitse muiden. Miehen joukkue Washington Capitals on pelannut tällä kaudella 42 ottelua, joista 34:ssä Holtby on ollut aloittava maalivahti. Miehen saldo kyseisissä otteluissa on 27-4-2 ja torjuntaprosentti mukavanoloinen 93,2 %. Mikäli mies pystyy saman tason yllään myös kauden jälkimmäisellä puoliskolla, niin hänellä on todella hyvät mahdollisuudet rikkoa Martin Brodeurin yhden kauden voittoennätys, 48 voittoa, jonka legendaarinen New Jersey Devils vahti taiteli kaudella 2006–07.

Holtby pelasi viime kaudella Capitals-paidassa peräti 72 ottelua. Tällä kaudella otteluita on tulossa tällä menolla samanverran ja ennätyksen lähestymistä on hyvä seurata kevään mittaan. Tässä vielä vertailun vuoksi Brodeurin ennätyskauden tilastot ja ennuste Holtbyn loppukauden statseista:

PLAYER SEASON GP  RECORD      SAVES     SAVE %
Martin Brodeur        2006-07         78    48-23-7        2011 .    922
Braden Holtby        2015-16         74     59-9-4        1939 .    932

 

Holtby, jos joku, on ennätyksen potentiaalinen hätyyttelijä myös tulevina vuosina, mikäli se ei nyt onnistuisikaan. Holtby on tällä hetkellä myös Vezina Trophy arvioissa todella korkealla, ja joissain piireissä miestä on väläytelty jopa NHL:n MVP-palkinnon saajaksi.

Peliyhtiö Unibet on vahvasti mukana eri jääkiekkosarjoissa tarjoten markkinoiden parhaimpia kertoimia ennen otteluita kuin myös livevedonkin puolella.

Lue myös:

Messi ja Ronaldo aktiivisina somessa Ballon d’Or gaalan jälkeen

NHL-blogi: Korpisalon uran upein ilta

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa