Brandon Kozun ei jatka sittenkään Jokereissa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • 20/03/2018
Jaa tämä...

Khl-seura Helsingin Jokereiden ja sen kanadalaisen tähtipelaajan Brandon Kozunin ympärille on muodostunut mielenkiintoinen sopimussotku.
26-vuotias Kozun oli yksi viime kauden parhaista pelaajista narrilaumassa. Khl:n All-star ottelussakin viilettäneen hyökkääjän ei pitänyt jatkaa ensi kaudella Helsingissä. Jokeri-fanit kiljuivatkin riemusta kun esimerkiksi Mtv Sport ja Suomikiekko sivut uutisoivat KHL:n kotisivuja lainaten Kozunin tehneen kahden vuoden jatkosopimuksen Jokereiden kanssa.
Riemu vaihtui kuitenkin pian pettymykseen kun tänään tuli miehen omalta taholta vahvistus siitä, ettei mies olekaan jatkamassa uraansa suomalaisseurassa, uutisista huolimatta. Ennen Kozunin vahvistusta asiassa haistettiin jo palaneen käryä kun Jokeri GM Jari Kurri kertoi hankkineensa seuraan hyökkääjä Brian O’neillen koska ei tiennyt Kozunin jatkosta… Melkoinen soppa, joka on kuitenkin tämän Instagram päivityksen myötä saatettu loppuun.

”Toivon jonain päivänä palaavani, mutta nyt on aika aloittaa uusi jakso elämässäni. Ilmoitus ensi kauden seurastani tulee ensi viikolla ja odotan sitä innoissani”

Lue myös:
VIDEO: Yohann Auvitulle NHL-sopimus
VIDEO: Suomen World Cupin joukkue selvillä

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa