VIDEO: Jokereiden tähtihyökkääjä siirtymässä SKA Pietariin?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 22/02/2018
Jaa tämä...

Venäläislähteen mukaan Jokereiden tähtihyökkääjä matkaa Pietariin.

Helsingin Jokereissa viime kaudella pelannut Brandon Kozun edustaa ensi kaudella SKA Pietaria. Näin väittää venäläinen sport.ru-verkkosivusto.

Jokereissa takavuosina kiekkoja torjunut Kozunin agentti Allain Roy kiistää Kozunin sopimuksen.– Tieto ei pidä paikkaansa, Roy kertoi.

Kozun pelasi kuluvalla kaudella KHL:ää Jokereissa 58 ottelussa tehoin 15+34. Runkosarjassa kanadalainen oli joukkueensa paras pistemies. Pudotuspeleissä kanadalainen teki kuudessa ottelussa kolme osumaa.

Jokereiden ja Kozunin sopimus päättyi tämän kauden jälkeen. Helsinkiläisten pelaajakoordinaattori Janne Vuorinen ei ole suostunut kommentoimaan kanadalaisen sopimustilannetta.

Mikäli Kozun pelaa ensi kaudella SKA Pietarin vahvuudessa, hän olisi jo toinen Jokereiden pörssikärki, joka on jatkanut uraansa pietarilaisseuran vahvuudessa. Viime kaudella KHL:n maalipörssin voittanut Steve Moses teki edellisenä kesänä sopimuksen NHL-joukkue Nashville Predatorsin kanssa, mutta pienten mutkien kautta hän siirtyi pelaamaan SKA Pietariin.

Peliyhtiö Unibet on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Pittsburgh Penguinsin tähtihyökkääjä pitkään sivussa
VIDEO: Michael Grabnerilta erikoinen läpiajomaali

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa