VIDEO: Brasilia avausvoittoon kyseenalaisella rankkarituomiolla - "Tuomari ryösti meidät"

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Brasilia nousi pienten alkukangertelujen jälkeen suhteellisen hallittuun avausvoittoon.

Jalkapallon kauan odotettu avausottelu Brasilian ja Kroatian tarjosi futisväelle melkoista draamaa. ”Skandaali” -huudoiltakaan ei vältytty, sillä ottelu voittomaali syntyi vähintäänkin heppoisen vihellyksen jälkeen.

Kroatia aloitti ottelun terävästi ja siirtyi ottelussa johtoon jo 11. minuutilla, kun Ivica Olicin keskitys painui brassipakki Marcelon jalan kautta verkon perukoille. Kisaisännät toipuivat shokkialusta kuitenkin nopeasti. Ottelun tasoituksen iski Neymar tarkalla laukauksellaan pelin 29. minuutilla.

[ Neymarista maalikuningas? NordicBet tarjoilee Neymarin maalikuninkuudesta kertoimen 4.50! Betsaa peräti 50€ riskittömästi tästä! ]

Kamppailun puhuttavin tilanne nähtiinkin sitten 71. peliminuutin kohdalla, kun Brasilia haki 2-1-osumaa väkipakolla. Lopulta tähän aukesi tilaisuus, kun japanilaistuomari Yuichi Nishimura vihelsi keltapaidoille rangaistuspotkun brassikärki Fredin filmauksen saattelemana.

Lopulta Neymar kihautti pilkulta illan toisen osumansa ja Brasilia meni menojaan.

Kyseenalainen tuomio sai Kroatian päävalmentaja Niko Kovacin raivon partaalle.

– Se oli naurettavaa. Jos jatkamme näin, meillä on sirkus, Kovac uhosi.

– Jos tuo oli rangaistuspotku, ei kenenkään tarvitse enää pelata jalkapalloa. Pelataan vaikka koripalloa. Pojat pelasivat täysillä ja tuomari ryösti meidät. Hän oli aivan liian syvissä vesissä tämän kaltaisessa ottelussa.

Myös Frediä tilanteessa ”rikkonut” Dejan Lovren kävi ottelun jälkeen kierroksilla.

– Skandaali. Erotuomari ei ansainnut olla täällä. En tiedä mitä hän on tehnyt ansaitakseen paikan täällä, Lovren pamautti.

– Olemme pettyneitä, mutta mitä oikein voimme tehdä 12 pelaajaa vastaan? Emme mitään.

Kun Brasilian Oscar onnistui vielä lisäajalla maalinteossa, merkattiin avausottelun loppulukemiksi kisaisäntien 3-1-voitto.

Ylen maalikoosteen näet tämän linkin takaa!

Katso myös Veikkaussivujen jalkapallon MM 2014 -kisasivusto!

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut