Brasilia Confederations Cupin finaaliin

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Brasilia kaatoi myöhään eilen illalla Uruguayn 2-1 Confederations Cupin välierässä.

Helpolla voitto ei brasseille eilen illalla irronnut. Ottelu oli varsin värikäs ja tilanteita nähtiin kummassakin päässä.

Uruguay oli jo lähellä mennä 0-1 johtoon ensimmäisellä puoliajalla, kun Uruguaylle tuomittiin rangaistuspotku. Pilkulle asteli Diego Forlan, joka yritti sijoittaa palloa oikeaan alapesään, mutta Julio Cesar aavisti oikein ja torjui pilkun.

Brasilia meni 1-0 johtoon hieman ennen puoliaikaa. Neymar pääsi laukomaan lähietäisyydeltä, mutta pallo kimpoili lopulta taaksepäin, jossa paikalla oli ensimmäisenä Brasilian Fred. Komea ninjamainen säärisijoitus alapesään ja kotiyleisö riehaantui.

Uruguayn tasoitus nähtiin heti toisen puoliajan alkuminuuteilla. Brasilia ei onnistunut purkamaan palloa omalta alueelta ja pienen hässäkän päätteeksi Edinson Cavani viimeisteli Uruguayn tasoituksen.

Ottelun lopullinen ratkaisu nähtiin vain neljä minuuttia ennen täyttä aikaa, kun Paulinho pääsi puskemaan Neymarin antamasta kulmapotkusta pallon Uruguayn verkkoon.

Brasilia eteni Confederations Cupin finaaliin, joka pelataan tulevana sunnuntaina. Vastustaja Brasilialle selviää tänään illasta, kun Espanja ja Italia pelaavat oman välieränsä.

Veikkaussivut | Oskari Villanen

Twitter: @OskariVillanen