VIDEO: Brasilia pudotettiin härskillä tavalla Copa Americasta

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Copa Americassa koettiin dramaattisia hetkiä.

Jalkapallon Copa Americassa koettiin Suomen aikaa viime yönä dramaattisia hetkiä, sillä Brasilian pelit Etelä-Amerikan mestaruusturnauksessa päättyivät jo alkulohkoon. Heidän putoamisen sinetöi tappio Perua vastaan.

Perun voittomaali syntyi kyseenalaisesti, kun pallo osui maalintekijä Raul Ruidiazia käteen. Hidastuskuvien perusteella hän otti pallon haltuun kädellään ja jatkoi sen maaliin reidellään.

Brasilian pelaajat luonnollisesti protestoivat Perun voittomaalin syntymistä, mutta se ei vaikuttanut päätuomarin päätökseen, vaan tilanteesta tuomittiin hyväksytty osuma.

Vaikka Brasilia ei ollutkaan liikenteessä parhaimmalla ykköskokoonpanollaan, keltapaidat ovat edellisen kerran jääneet Copa American pudotuspelien ulkopuolelle vuonna 1987.

Koska Brasilian urakka päättyi Copa Americassa jo aikaisessa vaiheessa, Argentiinaa voidaan pitää pudotuspeleihin lähdettäessä yhä suurempana mestarisuosikkina.

Katso videolta ottelun ratkaisuhetket:

 

EM-kisoissa pelataan maanantaina tuttuun tapaan kolme ottelua. Illan päättävässä kamppailussa Belgia kohtaa Italian. Aikaisemmin Espanja pelasi Tshekkiä vastaan ja Ruotsi kohtasi Irlannin.

Peliyhtiö Nordicbet on jalkapallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: FF Jaro antoi potkut Alexei Eremenkolle
VIDEO: Lionel Messiltä hattutemppu puolessa tunnissa

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa