Brasilia - Venäjä 17.7.2013 | Maailmanliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/04/2018
Jaa tämä...

Brasilia sekä Venäjä avaavat Maailmanliigan voittajien vaiheen.

Brasilia – Venäjä, merkki 2, kerroin 
Brasilia – Venäjä (+1,5 erää), merkki 2, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,30 | 3,40 

Lentopallon Maailmanliigan voittajien vaihe käynnistyy huippuottelulla kahden loistavan maan, Brasilian sekä Venäjän välillä. Molemmista lohkoista kaksi etenee jatkoon, joten panokset ovat aivan hurjaa luokkaa näissä otteluissa. Nyt mukana on enään vain parhaat joukkueet, joten otteluiden taso tulee olemaan huikeaa luokkaa. Brasilia on materiaalinsa puolesta Maailmanliigan suurin mestariehdokas, mutta Venäjä tulee olemaan heti Brasilian kannoilla. Venäjä oli Saksaa vastaan vieraissa epätasainen hetki sitten, mutta tälläiset kertoimet ovat loukkauksia Venäjää kohtaan. Materiaalinsa puolesta Venäjä tulee antamaan Brasilialle erinomaisen vastuksen.

Brasilia sekä Venäjä kohtasivat vuosi sitten Olympialaisissa ja Venäjähän nappasi silloin mahtavan voiton 2-3 numeroin! Vaikka ottelusta on vuosi aikaa, kyseinen ottelu siltikin on varmasti edelleen hyvin Brasilian muistissa, joten hurjaa taistelua on tänään varmasti tiedossa. Materiaalinsa puolesta tässä ottelussa ovat vastakkain kaksi suurinta mestarisuosikkia, joten ottelun taso tosiaan tulee olemaan varmasti myös sen mukaista. 

Brasilia nappasi viime viikonloppuna helpot voitot USAsta kahteen kertaan, mutta nyt Venäjä tulee olemaan jo erilainen vastustaja! Vaikka Venäjä oli tosiaan Saksaa vastaan epätasainen, ei näitä Venäjän kertoimia voi olla laittamatta mukaan vetokupongille. Venäjä on loistava yllätysvalinta.

Veikkaussivut | Tuomas