Video: Brasilia niukasti jatkoon ilman Neymaria

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Veikkaussivujen toimitus | Kimmo 22.6.2015

COPA AMERICA PÄÄSIVU | A LOHKO | B LOHKO | C LOHKO

 

Neljän ottelun pelikiellon saaneen Neymarin tilalle nostettu Robinho oli yllättävän pirteä ja todennäköisesti ansaitsi paikan myös seuraavan pelin avaukseen. Robinhoa pidetään yleisesti suurlupauksena, joka ei koskaan oikein puhjennut kukkaan. Kohtalaisesta peliesityksestä huolimatta ei Robinhosta ole Brasilian pelastajaksi tässä turnauksessa. Hän täytti paikkansa, muttei loistanut.

[interaction id=”557e746f7d56386009e3ae43″]

Neymarin poissa ollessa on kaikkien brasilialaisten nostettava tasoaan. Venezuelaa vastaan riitti kahden pelaajan huippupeli, mutta jatkossa tarvitaan enemmän. Thiago Silva pamautti Robinhon antaman kulmapotkun volleysta yläpesään yhdeksän minuutin kohdalla. Silva oli 50. minuutin kohdalla jo lähellä toista maaliaan. Hän voitti pääpallon kulmapotkutilanteessa sata-nolla, mutta maalivahti Baroja nappasi upean torjunnan aivan alakulmasta. Kulman antoi ottelun parhaaksi pelaajaksi valittu Willian.

Willian oli Thiago Silvan ohella ainoa todellinen syömähammas Brasilian joukkueessa. Hän pelasi iloista, kekseliästä ja uskaliasta hyökkäyspeliä läpi ottelun ja järjesti myös voittomaaliksi jääneen 2-0 osuman. Willian haastoi vasemmasta laidasta, ohitti miehensä ja antoi niin täydellisen keskityksen Roberto Firminolle, ettei tämä viime pelissä paikkansa muninut hyökkääjäkään saanut enää ohi.

Venezuela kavensi vielä 85. minuutilla Mikun syöksypuskulla Arangon vaparin reboundista, ja sai paikan tasoittaa neljä minuuttia yliajalla, mutta Miku ei aivan yltänyt päällään keskitykseen. Brasilialle ansaittu 2-1 voitto, vaikka nahkeaa olikin.

Katso matsin parhaat palat tästä:

Unibet tarjoaa 50 euron riskitöntä vetoa turnaukseen. Unibet TV  ja Bet365 tarjoavat sinulle mahdollisuuden myös seurata Copa American tapahtumia ilmaiseksi sivuiltaan.

Lue myös:

Tuleeko brasilialaistähdelle Kolumbia-ottelusta lisää pelikieltoa?
Video: Brasilialle luu käteen – Neymarille punainen kortti!