Brasilialainen linjatuomari räjäytti internetin

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: WEB
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Jalkapalloa ei kutsuta turhaan maailman kauneimmaksi lajiksi. Pelin hienoudet ja sen upeat nyanssit saavat futisfanit viikoittain haukkomaan henkeään ja ihastelemaan kuningaslajin mahtavuutta. Brasiliassa, maan harrastesarjassa, vietiin kuitenkin pelin kauneus aivan uudelle tasolle, kun ottelunlinjatuomarina toimi häikäisevän näköinen latinokaunokainen Denise Bueno. Eikä aikaakaan, kun valokuvat ottelusta niin sanotusti räjäyttivät internetin.

Yksi erityinen syy minkä vuoksi Buenon kuvista nousi hitti on se, että naisella on päällään ottelussa valkoinen t-paita, joka on ihan sattumalta märkä, eikä hän ole muistanut aamulla pukea paidan alle edes rintaliivejä. Tämä kombinaatio saa jopa pelaajien keskittymiskyvyn hajoilemaan sillä tavoin, ettei kummankaan joukkueen edustajat tunnu saavansa katseitaan irti naisesta yhteiskuvia otettaessa.

Brazilian referee Denise Bueno

 

Brazilian referee Denise Bueno

Bueno ei itse pidä siitä, että kaikki keskittyvät vain hänen ulkonäköönsä: Jotkut kutsuvat minua nimellä ”sexy lino”, en pidä siitä, pidän itseäni ammattilaisena, joka tekee työtään totesi nainen Globo-lehden haastattelussa.

8l0ca77n42rbntf058tsb49ec

Brazilian referee Denise Bueno

Veikkaussivut.com on pahoillaan, että Denise Buenoa ei oteta vakavasti tuomarina, vaan enemminkin seksisymbolina. Tosin tähän voi vaikuttaa omalta osaltaan se, että nainen on esiintynyt ennen tuomarinuraansa muun muassa Brasilian Big Brotherissa ja että hänellä oli omalla (seksikkäällä) Instagram-tilillään yhteensä yli 15 000 seuraajaa ennen jalkpallo-ottelua, ja nyt seuraajia on yli 100 000!

??

Henkilön Denise Bueno (@denisebuenomusa) jakama julkaisu

Lue myös: