Video: Brasilian jalkapalloliigassa hämmentävää protestointia - pelaajat eivät halua pelata! | Jalkapallo

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 21/04/2018
Jaa tämä...

Brasilian jalkapalloliigan pelaajat ovat maan jalkapalloliitolle hyvin näreissään liian tiiviin ottelutahdin vuoksi.

Brasilian jalkapalloliigassa nähtiin monella stadionilla varsin erikoisia tempauksia keskiviikon ottelukierroksella. Pelaajat nimittäin osoittivat mieltään Brasilian jalkapalloliitolle seisomalla otteluiden alussa pidemmän aikaa täysin toimettomina.

Protestointi johtaa juurensa Brasilian jalkapalloliigan otteluohjelmaan, joka on pelaajien mielestä aivan liian rankka. Pelaajien mukaan ottelutahti on liian tiivis, ja samalla lomat ja harjoittelukausi ovat turhan lyhyitä. Näiden asioiden lisäksi pelaajaosasto on myös halunnut, että heidän vaikutusmahdollisuuksiaan seuroissa parannetaan. Lisäksi palkkansa myöhässä maksaville seuroille vaaditaan rangaistuksia.

Tuima ottelutahti tuntuu kuitenkin olevan Brasilian pääsarjassa pelaavien suurin ongelma. Jotain otteluohjelman raadollisuudesta kertoo se, ettei sarjassa pidetä  maajoukkuetaukoja lainkaan.

Pelaajat ovat jo tavanneet maan jalkapalloliiton edustajia muutama viikko sitten. Pelaajat kuitenkin päättivät järjestää näkyviä protesteja keskiviikkona, sillä heidän mielestä ongelmakohtiin ei ole vielä tartuttu tarpeeksi näkyvästi.

Samaisella kierroksella Cruzeiro varmisti mestaruuden kaatamalla Vitorian vieraskentällä. Mestaruus on seuralle sen historian kolmas.

Katso pelaajien outoa protestointia tästä!

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut