Brasilian MM-inhokin painajainen jatkuu - Fanit hyökkäsivät kimppuun!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Brassihyökkääjä Fredillä ei mene kovinkaan hyvin.

Kesän MM-kisoissa koko Brasilian sylkikupiksi ajautuneen Fredin ahdinko ei ole helpottunut. Päinvastoin. Brassihyökkääjä on joutunut yhä voimakkaammin brasilialaisten futisfanien hampaisiin.

Fred onnistui MM-kisojen aikana maalinteossa vain kertaalleen, vaikka sai päävalmentaja Luiz Felipe Scolarilta vastuuta todella ruhtinaallisesti. Hyökkääjän harmiksi maalitahti on pysynyt jokseenkin samana myös seuratasolla.

Fredin edustama Fluminense kärsi torstaina kolmannen perättäisen tappionsa Brasilian pääsarjassa. Tappio lähetti osan kannattajista sotajalalle ja pian pelaajat saivatkin kokea fanaattisimpien fanien vihan nahkoissaan.

Yksittäinen fanijoukko oli nimittäin hyökännyt pelaajien kimppuun torstaisen vieraspelireissun päätteeksi. Suurten solvausten lisäksi kannattajat myös heittelivät tavaroita pelaajien niskaan.

[ Hohoi! Unibet tarjoilee Valioliigaan sekä Mestarien liigaan mahtavan tarjouskampanjan! Katso se tästä! ]

Fred uhkasi jättää seuraavan sarjaottelun kokonaan väliin kyseisen välikohtauksen takia.

– Jos viranomaiset tai seuran toimihenkilöt eivät tee mitään, ja nämä pelkurit yrittävät tunkeutua joukkueen harjoituskeskukseen ja hyökätä pelaajien kimppuun, niin joukkueen kapteenina kerään pelaajat kasaan, emmekä pelaa sunnuntaina, Fred kommentoi omalla Facebook-sivullaan.

Vaikka kannattajien isku kohdistui koko Fluminensen joukkueeseen, on Fred ollut pahiten fanien vihan kohteena. Hyökkääjä muun muassa epäonnistui rangaistuslaukauksessa viime sunnuntain derbyssä Botafogoa vastaan.

Fluminense hävisi ottelun lopulta lukemin 2-0. Kannattajat olivatkin osoittaneet ottelun jälkeen mieltään ripustamalla ”Fred ulos” -plakaatin joukkueen harjoittelukeskuksen seinälle.

Katso Fredin epäonnistunut rankkari tästä!

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut