VIDEO: Brasiliassa nähtiin historiallisen upea OMA maali! - Veskarilta syöksypusku!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/07/2014
Jaa tämä...

Nyt heilahti kylmänviileä viimeistely!

Jos joku editointinero haluaisi koota omien maalien TOP5-videokollaasin, tulisi tämän kihauksen löytyä aivan listauksen kärkipäästä.

Brasilian toiseksi korkeimmalla sarjatasolla nähtiin nimittäin tovi sitten niin koominen oma maali, ettei mitään rajaa. Kyseenalainen kunnia upeasta viimeistelystä merkattiin Boa Esporten maalivahti João Carlos Heidemannille

[ Tsekkaa vihjeosastoltamme ilmainen tipsi Ässät-HPK -matsiin! Voit poimia Nordicbetilta peräti 50€ riskittömän vedon suoraan tästä linkistä! ]

Itseasiassa koko omaan maaliin johtanut tilanne oli kerrassaan käsittämätöntä pelaamista Esporte-vahdilta. Vastustajana toiminut Avai lähetti keskityksen Esporten rankkarialueelle ja Carlos päätti lähteä maaliltaan pienelle seikkailuretkelle. Veskari yritti katkaista keskitystä heikolla menestyksellä ja pallo liiteli Avai-pelaajalle, jolla oli edessään tyhjä Esporte-maali.

Avai-peluri haki täysosumaa, mutta hänen laukauksensa kilpistyi maaliviivalle oman veskarin avuksi sännänneeseen Esporte-pakkiin. Ainut ongelma oli siinä, että puolustajan purkupallo napsahti suoraan heittäytyvän Carlosin pääkoppaan ja kimposi siitä verkon perukoille.

Koko Esporte-leirin reaktio maalin jälkeen on astetta timanttisempaa luokkaa.

”Eihän tässä nyt näin voi käydä!?”

Avai voitti ottelun lopulta maalein 2-0.

Katso ihmeellinen tilanne tästä!

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut