Näin brassipelaajat kommentoivat järkyttävää nöyryytystä - "Kannamme tätä loppuelämämme"

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 07/09/2014
Jaa tämä...

Brasilian pelaajat olivat ottelun jälkeen ihmeissään.

Kun Brasilian ja Saksan välinen välieräottelu vihellettiin tiistai-iltana käyntiin, olivat kaikki varmoja, että luvassa olisi kerrassaan suurta jalkapallojuhlaa. Kyseinen juhla muuttui kuitenkin nopeasti täysin yksipuoliseksi näytökseksi, kun Saksa alkoi takoa palloa Brasilian verkkoon.

Ottelun loppulukemat olivat käsittämättömän tylyt: 7-1 Saksan hyväksi.

[ Ja välierähommat jatkuvat! Tänään mennään Hollanti-Argentiina -matsin tahtiin! Nordicbetin kertoimet: 3,20 | 3,20 | 2,40. Betsaa peräti 50€ riskittömästi tästä! ]

Brasilian pelaajat eivät löytäneet selitystä joukkueen totaaliseen romahdukseen. Kyyneliltäkään ei vältytty, sillä suuri nöyryytys tapahtui tunnetusti omien fanien edessä.

Tappio oli eittämättä erittäin kova paikka koko Brasilian jalkapalloyhteisölle. Brassien päävalmentaja Luis Felipe Scolari päätti hakea fanien syyttelyt omaan niskaansa.

– Kuka on tästä tuloksesta vastuussa? Minä olen. Kaikkia meitä voidaan syyttää tästä katastrofista, mutta minä päätin kokoonpanot ja taktiikat. Tein valinnat, Scolari linjasi lehdistötilaisuudessa TalkSportin mukaan.

– Yritimme minkä pystyimme ja teimme parhaamme, mutta pelasimme todella vahvaa Saksan joukkuetta vastaan. Emme pystyneet reagoimaan tappioasemassa. Saksalaisetkaan eivät voi kertoa, mitä tapahtui. Heidän kyvyistään se kyllä johtui ja sitä pitää kunnioittaa, mies jatkoi.

Lopuksi Scolari pyysi vielä faneilta anteeksiantoa.

– Viestini Brasilian kansalle on: Antakaa meille anteeksi. Olen pahoillani, ettemme pystyneet etenemään finaaliin. Mutta yritämme kaikkemme pronssiottelussa. Jostakin on vielä pelattavaa.

Brassikapteeni Thiago Silvan poissaolo näkyi joukkueen puolustuslinjassa karulla tavalla. Kaksikko David LuizDante oli läpi ottelun aivan ulapalla ja saksalaiset hyödynsivät paikkansa tappavalla prosentilla.

Kapteenin nauhaa Saksa-ottelussa kantanut Luiz kyynelehti ottelun jälkeen vuolaasti.

– Olisin vain halunnut tuottaa jotain iloa kansallemme. Kansamme on kärsinyt niin paljon ja monesta asiasta. Anteeksi kaikki. Halusimme vain nähdä teidän hymyilevän. Anteeksi, että epäonnistuimme, Luiz pahoitteli brassilehti UOL:in mukaan.

– Tällaista ei ole tapahtunut minulle jalkapallo-ottelussa. Noin hyvin organisoitunut ja kaikki osa-alueet hyvin hallitseva ryhmä päästää neljä maalia kuudessa minuutissa. Ne olivat selittämättömimmät kuusi minuuttia, jotka olen 31 vuoden ikään nähnyt, kertoi puolestaan vaihtopenkiltä ottelun seurannut Dani Alves.

[ Kyllä! Myös Expekt tarjoaa uusille asiakkailleen 50€ riskittömän vedon! Avaa tili tästä ja lunasta mahtava tarjous! ]

Brasilian konkarivahti Julio Cesaria ei ottelun tapahtumista voi syyttää. Mies kuitenkin haluaisi, että olisi saanut syyt niskaansa.

– Olisin mieluummin hävinnyt 0-1 oman virheeni seurauksena ja ollut syntipukki kuin tällä tavalla 1-7, Júlio César sanoi Marcan mukaan.

– Tähän saakka kaikki sujui hyvin. On vaikea selittää selittämätöntä. Meidän on tunnustettava, että Saksa oli täysin ylivertainen, meidän on pyydettävä kansaltamme anteeksi, maalivahti jatkoi.

Ottelu oli rankka myös hyökkääjä Fredille. Mies nimittäin sai kuulla toisella puoliajalla brassifanien buuaksia joka kerta, kun hän sai pallon. Fanien reaktion taustalla oli Fredin läpi kisojen kestäneet heikot esitykset.

Hetkeä myöhemmin Scolari päätti vaihtaa Fredin pois kentältä.

– En ole pettynyt tai surullinen sen takia. Fanien buuaus on osa jalkapalloa. Minua satuttaa tulos ja tapa, jolla se tuli, 30-vuotias Fred kommentoi Globon mukaan.

– Kannamme tätä arpea loppuelämämme, mies jatkoi.

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut